Merve Mutlu
17 Şubat 2021 - 15:02
Gündem

Başrollerini Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı ve Show TV’nin beğeniyle takip edilen dizisi haline gelen Ramo, BKM Yapım imzası ile yeni sezonuyla yeniden ekranlardaki macerasına devam ederken kadrodaki hareketlilik de devam ediyor.

21-02/17/ramo.jpg

Yönetmenliğini M.Çağatay Tosun, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği dizi oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik ve İlhan Şen'in ayrıldığı dizi, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam ederken Olgun Şimşek, Yunus Emre Terzioğlu ve Devrim Özkan kadroya yeni sezonda dahil olmuştu.

Burak Demir Ramo dizisine Cemil karakteriyle konuk oluyor!

21-02/17/burak-deimir.jpg

Başarılı oyuncu Emre Kınay'ın kilit bir karakterle dahil olduğu diziye daha sonra Sitare Akbaş ve Erdal Haznedar dahil olmuştu. Kadroya 4 bölüm konuk olarak gelmesi için anlaşılan yeni isim de Arıza dizisinde rol alan Burak Demir oldu. Demir dizide Cemil karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin