Bridgerton'ın 2. sezonunun kadın başrolü Simone Ashley oldu!

Sevilen dizi Bridgerton'ın yeni başrolü belli oldu.

Merve Mutlu
17 Şubat 2021 - 16:13
Kültür Sanat

Julia Quinn'in kaleme aldığı 8 kitaplık roman serisinden uyarlanan ve kısa zamanda Netflix'in en çok izlenen projesi olma unvanını kazanan Bridgerton'ın ikinci sezonu hakkında gelen bir bilgi heyecan yarattı.

21-02/17/br.jpg

İlk sezonunun başrollerinde Regé-Jean Page ve Phoebe Dynevor'ın yer aldığı hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizi ağırlıklı olarak Daphne Bridgerton ve Simon Basset'in arasındaki aşkı konu almıştı. İkinci sezon ise serinin ikinci kitabını konu alacak ve merkezinde Anthony Bridgerton yer alacak.

Bridgerton'ın 2. sezonunun kadın başrolü Simone Ashley oldu!

21-02/17/ashlley.png

Bahar aylarında Londra'da başlayacak olan ikinci sezon çekimlerinden önce dizinin merkezinde Anthony Bridgerton yer alacak. Karakteri dizide canlandıran Jonathan Bailey'e eşlik edecek kişi ise Simone Ashley oldu. Ashley, Kate Sharma karakterini canlandıracak. Londra'ya kız kardeşiyle birlikte yeni sezon için gelen Kate, akıllı, güçlü ve aptallığa tahammülü olmayan, Anthony'den de  pek de hoşlanmayan genç bir kadın olarak karşımıza çıkacak. Uyarlama esnasında özellikle ırk konusunda seriden ayrışan Bridgerton'da Kate karakterinin ve ailesinin Hint asıllı olacağı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin