Behind Her Eyes 17 Şubat'ta başlıyor! Konusu nedir?

Yeni dizi Behind Her Eyes hakkında bilgiler haberimizde...

Merve Mutlu
17 Şubat 2021 - 16:24
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix'in birbirinden başarılı projelerine yarın bir yenisi daha eklenecek. Behind Her Eyes adını taşıyan yeni dizi Sarah Pinborough adlı yazarın çok satan romanından uyarlandı.

21-02/17/netf.png

"Gözlerinin Ardında" ismiyle çevrilen yeni dizi drama türünde lacak. Robert Aramayo'nun da rol aldığı proje, The Crown'ın da yapımcılığını üstlenen Left Bank Picture tarafından üstlenildi. Steve Lightfoot ve Angela LaManna'nın senaryosunu kaleme aldığı dizi 6 bölümden oluşacak.

Behind Her Eyes dizisinin konusu nedir?

21-02/17/behind-her-eyes.png

Bekâr anne Louise (Simona Brown) yanında çalıştığı psikiyatr David (Tom Bateman) ile yasak bir ilişki yaşamaktadır. David'in eşi Adele (Eve Hewson) ile arkadaş olmasının ardından hayatı tuhaf bir şekilde değişen Louise, kendini sırlar ve yalanlarla dolu bir hayatın içinde bulur. Üstelik bu dünyada hiçbir şey de asla göründüğü gibi değildir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin