MeatEater 9. sezon 2. kısmıyla döndü! Yeni bölümler hakkında bilinmesi gerekenler!

Netflix yapımı "MeatEater" 9. sezonunun 2. kısmıyla 17 Şubat 2021 Çarşamba günü Netflix portalına eklendi. Detaylar...

"Ben Steven Rinella. Benim için av, hayvan peşinde koşmak değildir. Mevzu, kim olduğumuz ve özümüzdür. Av için yaşar, yaşamak için avlarım..."

MEATEATER YENİ BÖLÜMLERİYLE GERİ DÖNDÜ!

Avcı, aşçı, yazar ve çevreci Steven Rinella'nın av etini doğadan sofralara taşımak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinin en ıssız ve en güzel yerlerine yaptığı seyahatleri ekrana yansıtan Netflix yapımı "MeatEater" 9. sezonunun 2. kısmıyla 17 Şubat 2021 Çarşamba günü Netflix portalına eklendi.

9. sezonun 1. kısmı geçtiğimiz yıl 16 Eylül'de yayınlanmış ve Steve Rinella'nın av hayvanlarını leziz yemeklere dönüştürdüğü programın bu kısım bölümlerinde Colorado, Teksas ve Wyoming'e gerçekleştirilen maceralı seyahatlere tanıklık etmiştik.

21-02/17/meateater-izle.jpg

MEATEATER YENİ BÖLÜMLERDE YENİ SERÜVENLER

Sezonun yeni kısmında; gözlerini ördek, yabani hindi, katır geyiği, ayı ve mus gibi avlara diken Steve'in, onların izini sürmek üzere Amerika'nın farklı bölgelerindeki popüler avlaklara gidişini izliyoruz.

MeatEater'ın 9. sezon 2. kısım bölüm rehberi şu şekilde:

- 9. Sezon 6. Bölüm: "Güney Dakota'da Ördek Avı" (27 dakika)
- 9. Sezon 7. Bölüm: "Colorado'da Katır Geyiği Avı: Beyzbol ve Erkek Geyikler" (26 dakika)
- 9. Sezon 8. Bölüm: "Montana'da Kara Ayı ve Hindi Avı: Bahar Fırsatları" (32 dakika)
- 9. Sezon 9. Bölüm: "Alaska'da Balık Avı: Güneydoğu Alaska Sularını Keşif" (31 dakika)
- 9. Sezon 10. Bölüm: "Alaska'da Mus Avı: Avcı Rehberinin Hayatı" (23 dakika)

Sezonun yeni kısmının ilk bölümünde; Cal'i ve su kuşu uzmanı Sean Weaver'ı yanına alan Steven, ördek avlamak için ideal ortamı Güney Dakota'nın su altında kalan mısır tarlalarında buluyor.

21-02/17/meateater-foto.jpg

2012 yılında yayın hayatına başlayan ve ilk altı sezonunu Sportsman Channel'de geride bırakan yapım, 7. sezonundan itibaren Netflix'e transfer olmuştu.

"MeatEater" (Netflix) 9. Sezon 2. Kısım Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin