Gözlerinin Ardında 1. sezon Netflix'te başladı! Behind Her Eyes nasıl bir dizi?

Netflix'in psikolojik gerilim türündeki dizisi "Behind Her Eyes (Gözlerinin Ardında)" 1. sezonuyla başladı. Behind Her Eyes konusu, fragmanı, oyuncuları...

"Saat başı kendimi çimdikleyip uyanığım diyorum. Ellerime bakıyorum, parmaklarımı sayıyorum. Sakin ve kararlı kalıyorum..."

BEHIND HER EYES 1. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

Dijital yayın devi Netflix'in İngiliz yapımı psikolojik gerilim türündeki dizisi "Behind Her Eyes (Gözlerinin Ardında)" 1. sezonuyla başladı.

Sarah Pinborough'un 2017 yılında yayımlanan aynı isimdeki popüler romanının ekran uyarlaması olan yapımın 6 bölümlük ilk sezonu 17 Şubat 2021 Çarşamba günü izleyiciyle buluştu.

"BEHIND HER EYES" KONUSU VE OYUNCULARI

Peki, limitli dizi Behind Her Eyes'ta izleyici nasıl bir hikaye bekliyor?

21-02/17/gozlerinin-ardinda-basrolleri.jpg

Dizinin hikayesi; bekâr bir anne Louise'in, psikiyatrist patronuyla ilişki yaşarken onun gizemli karısıyla da gizlice arkadaşlık kurması sonrasında kendini sapkın zihin oyunlarının içinde bulmasını konu ediniyor.

Louise ile evli çift Adele ve David'in karmaşık yaşamlarının gizemlerine odaklanılan Behind Her Eyes dizisi romantik, heyecanlı ve şaşırtıcı bir yapım olarak nitelendiriliyor.

Simona Brown (Louise), Eve Hewson (Adele), Tom Bateman (David) ve Robert Aramayo'nun (Rob) başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Tyler Howitt (Adam), Georgie Glen (Sue), Nichola Burley (Sophie), Roshan Seth (Dr.Sharma) gibi isimler de rol alıyor.

Gözlerinin Ardında'nın 1. sezon bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Tesadüfi Karşılaşmalar" (51 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Bilinçli Rüyalar" (50 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "İlk Kapı" (50 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Rob" (53 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "İkinci Kapı" (47 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Gözlerinin Ardında" (51 dakika)

21-02/17/behind-her-eyes-posteri.jpg

Sony Pictures Television & Left Bank Pictures ortak yapımcılığında, Steve Lightfoot yaratıcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda Lightfoot'a Eliza Mellor, Suzanne Mackie, Andy Harries ve Jessica Burdett eşlik ediyor.

"Behind Her Eyes (Gözlerinin Ardında)" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin