Menajerimi Ara Ceyda (Özge Borak) kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri..

Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna yeni oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
16 Mart 2021 - 16:21
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanmak üzere dünyaca ünlü Call My Agent adlı projeden uyarlanarak hazırlanan ve büyük beğeni toplayan Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Menajerimi Ara Ceyda kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde. 

Menajerimi Ara Ceyda kimdir?

21-03/16/ceyda.png

30. bölümde diziye dahil olan karakter, Serkan'ın (Serhat Teoman), Ego Ajans’a ortak olma teklifinde bulunduğu oldukça güçlü ve dişli bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. 

Menajerimi Ara dizisinde Ceyda karakterini Özge Borak canlandırmaktadır. 

Özge Borak kimdir?

21-03/16/zge-bora.jpeg

8 yaşındayken açılan bir sınavla Şehir Tiyatroları çocuk bölümünü kazanarak sanat hayatına adım atan Borak, İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçısı, başkoreografı Selçuk Borak'ın kızıdır. Sanatçı bir aileden gelen ve İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan sanatçının annesi, balerin Buket Borak olup, Kardeşi Selim Borak İDOB'un baş dansçılarından. Özge Borak, ilk olarak 2003 yılında kamera karşısına geçerek bir dizide rol almış, film dünyasına da katılmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin