Menajerimi Ara'nın Çınar'ı Fatih Artman reklam yüzü oldu!

Kariyerinde yükselişe geçen oyuncu reklam anlaşması yaptı.

Merve Mutlu
25 Mart 2021 - 13:01
Magazin

Star TV ekranlarında yayınlanan ve Call My Agent dizisinden uyarlanan Menajerimi Ara, başarıyla yola devam ediyor. Dizide Çınar karakterini canlandıran Fatih Artman ise kariyerinin zirvesini yaşıyor.

21-03/25/fatih-a.jpg

Kariyerine Behzat Ç. dizisinde Harun karakteriyle başlayan ve fenomen dizinin en sevilen karakterlerinden biri haline gelen Artman daha sonra Leyla İle Mecnun, Beş Kardeş, Vatanım Sensin, Son Destan ve Bir Başkadır adlı projelerde yer aldı. Şimdilerde Menajerimi Ara'nın Çınar'ı olan Fatih Artman Garanti Bankası'nın yeni reklam yüzü oldu. Artman'ın reklamlardaki partneri merak konusu olmuştu. O isim belli oldu. Güzelliğiyle beğeni toplayan oyuncu Leyla Feray, Artman'ın reklamlarda nişanlısını oynayacak. Feray'ın uzun süredir beraber olduğu Serhat Teoman da Menajerimi Ara'da Artman'ın rol arkadaşı olarak yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin