Merve Mutlu
25 Mart 2021 - 13:53
Gündem

Emre Konuk'un yapımcılığını üstlendiği ve TRT ekranlarında yayınlanacak olan Hay Sultan dizisinin çekimlerine salgın nedeniyle ara verilmiş, yaşı nedeniyle pandemi risk grubunda olan başrol oyuncusu Çetin Tekindor'a göre yeni çekim takvimi hazırlanmıştı. 

21-03/25/hay.jpg

Abdülkadir Geylani'nin hayat hikayesini konu alan dizinin yönetmenliğini Sedat İnci, senaryosunu da İsa Yıldız üstlenmiş, 60'şar dakikalık 30 bölümden oluşacak olan dizi için Kerem Arslanoğlu, Cemal Toktaş, Gülper Özdemir, Kevork Malikyan, Olcay Kavuzlu ve Sera Tokdemir gibi başarılı isimlerle anlaşılmıştı.

Hay Sultan'ın başrolü Çetin Tekindor projeden ayrıldı!

21-03/25/hay-sultan.png

Pandemi nedeniyle ertelenen dizinin kadrosundaki bazı isimler diziden ayrılıp başka projelerle anlaşırken Hay Sultan'ın başrolü Tekindor pandemi riski yeniden artınca projeden ayrılma kararı aldı. Dizinin yeni başrol oyuncusu bir başka usta oyuncu Mehmet Özgür oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin