Merve Mutlu
25 Mart 2021 - 14:36
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu olan Netflix'in Nisan ayındaki takvimi belli oldu. Her ay birbirinden başarılı ve özgün içerikleri aboneleri ile buluşturan platformda bakın Nisan ayında neler var?

21-03/25/nisan.png

Nisan ayında Netflix'te neler var?

21-03/25/friends.png

Yayınlandıkları 10 sene boyunca bir efsaneye dönüşen ve etkisi devam eden dizi, Monica, Ross, Joey, Chandler, Phoebe ve Rachel'ın arkadaşlıkla ve aşkla örülü hikayelerini konu alan Friends, 1 Nisan'da tüm bölümleriyle yayında!

21-03/25/serpent.png

1970'li yıllarda Hindistan, Nepal ve Tayland'daki 20 Batılı gezgin gencin öldürülmesi ile başlayan olayların baş şüphelisi Charles Sobhraj’ın sıra dışı hikayesini konu alan The Serpent, 2 Nisan'da yayında.

21-03/25/dad.png

Ergen kızı yanına taşınan bekar bir babanın iş ve özel hayatında başından geçenleri konu alan Dad Stop Embarrassing Me, 14 Nisan'da yayında.

21-03/25/golge-ve-kemik.png

Amerikalı yazar Leigh Bardugo tarafından yazılmış bir fantastik macera romanından uyarlanan Gölge ve Kemik, ilk sezonuyla 23 Nisan'da yayında.

21-03/25/antaj.png

Kasten işlemediği bir cinayetin bir adamı entrikalarla dolu bir ağa sürüklemesi ve özgürlüğe kavuştuğunda da gelen bir telefonla yeniden karanlığa çekilmesini konu alan Şantaj, 30 Nisan'da yayında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin