Merve Mutlu
25 Kasım 2020 - 11:38
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanan ve dünyaca ünlü Call My Agent dizisinden uyarlanarak hazırlanan Menajerimi Ara dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne sevilen bir oyuncu daha konuk oluyor. 

20-11/25/menajeri.png

Başarılı projelere imza atan Ay Yapım tarafından hazırlanan ve başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren Menajerimi Ara dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü isimleri kendi kimlikleri ile konuk ederek adından söz ettiren dizi sürprizlerine devam ediyor. 

Menajerimi Ara'nın yeni bölümüne Ozan Dolunay konuk oluyor!

20-11/25/ozan.png

Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, İrem Derici, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Hazal Kaya, Aslı İnandık, Alican Yücesoy ve Çağatay Ulusoy gibi isimleri kadrosunda ağırlayan dizinin yeni bölümüne yakışıklı ve başarılı oyuncu Ozan Dolunay konuk olacak. Oyuncuların sürekli göz önünde olmalarının hayatlarını nasıl etkilediğini anlatan, menajerlerin bu durumun yarattığı krizleri çözmek için neler yaptığını gösteren ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde Dolunay başı sosyal medyada mesajlaştığı bir kadınla derde giren oyuncu tiplemesi ile ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin