Ceren Balcı Öğrenci Evi dizisinde!

Öğrenci Evi dizisine bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
25 Kasım 2020 - 11:08
Gündem

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital içerik platformu olan ve yılbaşında faaliyete geçmesi planlanan Exxen'in dizi projelerinden biri olan Öğrenci Evi'nin çalışmaları hız kazandı. Cast çalışmaları süren diziye bir yeni oyuncu daha dahil oldu.

20-11/25/exxen.png

Dizi, reality show, yarışma, belgesel, çocuk projeleri gibi içeriklere ev sahipliği yapacak olan platformda yer alacak birçok içerik belli olurken o dizilerden birinin çalışmaları hız kazandı. Tims&B'nin imza atacağı Öğrenci Evi dizisi de o platforma katıldı. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturacağı gençlik dizisi Öğrenci Evi'nin başrol oyuncuları: Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler ve Samet Kaan Kuyucu gibi isimler olmuş ve ekibin çok yakında sete çıkacağı haberi gelmişti.

Ceren Balcı Öğrenci Evi dizisinin kadrosunda!

20-11/25/ceren-balci.png

İlk oyunculuk deneyimini Öğretmen dizisi ile yaşayan Ceren Balcı, Öğrenci Evi dizisinin kadrosuna dahil oldu. Gençlik dizisinde rol alacak olan oyuncunun nasıl bir karakter canlandıracağı bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin