Unutulmaz çizgi roman "Arap Kadri ve Tarzan" filminin afişi yayınlandı!

Tekin Aral’ın Fırt dergisinde çizdiği "Tarzan" adlı unutulmaz çizgi romandan esinlenerek beyaz perdeye aktarılacak filmin afişi paylaşıldı. Peki Arap Kadri ve Tarzan filmi ne zaman vizyona girecek? Arap Kadri ve Tarzan filminin konusu ne olacak? Arap Kadri ve Tarzan filminde kimler rol alacak? Arap Kadri ve Tarzan filminin çekimleri ne zaman başlıyor? Arap Kadri ve Tarzan filmi ne zaman, nerede çekilecek? Arap Kadri ve Tarzan filmi uyarlama mı? Ahmet Mümtaz Taylan kimdir? Zeynep Çamcı kimdir?

Volkan Usta
07 Kasım 2023 - 12:05
Kültür Sanat

Tekin Aral'ın Arap Kadri karakteri beyaz perdeye taşınıyor. 70 ve 80'li yıllarda Fırt dergisinde yayınlanan "Arap Kadri ve Tarzan" seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Ahmet Mümtaz TaylanNecip Memilli ve Zeynep Çamcı'nın oynayacağı film, 15 Aralık'ta vizyona çıkacak. Ayrıca filmde Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç, Hira Koyuncuoğlu ve Neslihan Yeldan gibi oyuncularda yer alıyor. Yapımcılığını PH7, DMC ve Netd‘nin üstlendiği, senaryosunu ise Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen‘in yazdığı filmin afişi de yayınlandı.

23-11/07/f-uvpncxeaaxtz7-1699346716.jpg

Filmin konusu:

Efsane karakter Arap Kadri'nin, ormanda yaşarken bir anda ortaya çıkan kızının ve ormandaki rakibi Tarzan'ın zoruyla İstanbul'a geri dönüş hikayesinin anlatıldığı filmde, 30 yılda İstanbul'un ne kadar değiştiği de gözler önüne seriliyor.  Arap Kadri ve Tarzan şehir hayatına uyum göstermeye çalışsalar da işler umdukları gibi gitmiyor. Birbirleriyle inatlaşma ve çatışmaları bitmek bilmezken, şehirli insanların çıkar ilişkilerini de gören Arap Kadri duruma el koyuyor ve olaylar gelişiyor.

Arap Kadri ve Tarzan geri dönüyor! 15 Aralık’ta sinemalarda!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin