Merakla beklenen Gibi'nin 5. sezonundan ilk bölüm Exxen'de şimdi yayında!

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öcalan'ın yer aldığı fenomen dizi Gibi’nin 5. sezon 1. bölümü yayınlandı. Peki Gibi 4. sezonda neler oldu? Gibi 5.sezon ne zaman yayınlanacak? Gibi 4. sezonda neler yaşandı? Gibi'nin konusu ne? Gibi'nin 5. sezonu ne zaman gelecek? Gibi'nin 6. sezonu ne zaman çekilecek?

Volkan Usta
08 Mart 2024 - 09:59
Kültür Sanat

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan “Gibi”nin 5. sezonundan ilk bölüm yayınlandı. Yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı’nın üstlendiği, senaristliğini Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yaptığı, başrollerini ise Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın paylaştığı Gibi dizisinin yeni sezonundan diğer bölümdeler merakla bekleniyor.

İlk bölümde; “Ezoterik öğretilerin gizemli dünyasında ücretsiz spritüel yardım almanın keyfini yaşarken ansızın çok az insana bahşedilmiş bir yeteneğe şahit olmanın şokuyla sarsılan mahalle sakinleri henüz olan biteni sindirememişken bu kez de tarihin sararmış yapraklarından kopup gelen dermatolojik bir sürprizle yüzleşecektir.”

"Gibi"nin yeni sezon ilk bölümü “Sinek” şimdi Exxen’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin