Merakla beklenen Pose dizisinden ilk fragman yayınlandı!

FX kanalının yeni dizisi Pose için ilk fragman yayınlandı. Ryan Murphy'nin arkasında olduğu dizi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
04 Mayıs 2018 - 00:32
Gündem

Ryan Murphy'nin FX kanalı için hazırladığı merakla beklenen "Pose" dizisinden ilk fragman yayınlandı.

POSE DİZİSİNİN KONUSU

Murphy, Brad Falchuk ve Steven Canals ortak yaratıcılığında hazırlanan Pose'un hikayesi; 1987 yılının New York'unda bir arada yer alan farklı yaşam tarzlarına ve toplum kesimlerine odaklanıyor: Yeni ortaya çıkan Trump dönemi lüks bir evren, şehrin merkezindeki sosyal ve edebi yaşamlar, farklı sınıftan insanlar ve eşcinsel kültürü...

POSE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR? KARAKTERLERİ TANIYALIM!

Evan Peters (American Horror Story) ve Kate Mara (American Horror Story, House of Cards) ikilisi o dönemin New York'unun cazibesi ve entrikalarına çekilen Stan ve Patty çiftine hayat verirken; Van Der Beek (Dawson's Creek, What Would Diplo Do?) ise Stan'ın mali yönden güçlü, şehrin nüfuzlu patronu Matt'i canlandıracak.

18-05/04/pose-poster.jpg

Amerikan televizyon dünyasındaki diziler içinde en çok trans karaktere sahip yapım olma iddiasını taşıyan dizide bu özellikte birçok karakterle karşılaşacağız. Trans oyuncular, Alexa Fogel'ın ülke çapındaki altı aylık çalışmasının sonucunda kadroya dahil edildiler. MJ Rodriguez, Indya Moore, Dominique Jackson, Hailie Sahar ve Angelica Ross bu isimler arasında.

Tony ödüllü Billy Porter ve sektöre yeni adım atan Ryan Jamaal Swain ile Dyllon Burnside dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

18-05/04/pose-2-poster.jpg

Fox 21 Television Studios ve FX Productions yapımcılığında hazırlanan Pose'un 8 bölümlük ilk sezonunun ilk iki bölümünün yönetmen koltuğunda Murphy oturuyor.

Murphy ile birlikte Falchuk, Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall, Sherry Marsh, Canals, Janet Mock, Our Lady J ve Erica Kay projenin yapımcı kadrosunu oluşturmaktalar.

POSE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Pose, 03 Haziran Pazar akşamı FX ekranlarında izleyicilerine merhaba diyecek.

"Pose" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin