Sıfır Bir 4. sezon çekimleri başladı! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

BluTv'nin fenomen haline gelen dizisi Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da dizisinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Merakla beklenen Sıfır Bir yeni sezon ne zaman başlayacak? Dördüncü sezon yayın tarihi belli oldu!

Nurşah
03 Mayıs 2018 - 17:51
Kültür Sanat

Adana Hürriyet Mahallesi'nde büyüyen 3 kafadarın hikayesinin anlatıldığı ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Sıfır Bir dizisi, geçtiğimiz aylarda 3. sezonu ile Blu Tv ekranlarında yayınlanmıştı... Sezon finalinin ardından, dizinin takipçileri 4. sezon için gün saymaya başladılar. Blu Tv sosyal medya üzerinden bekleyişteki takipçilerine sürpriz bir haber verdi! Yeni sezon yayın tarihi belli oldu!

18-05/03/sifir-bir-4-sezon.jpg

Dizinin resmi twitter sayfasından, 25 Nisan 2018 tarihinde paylaşılan tweette "Sıfır Bir 4. Sezon çekimerimiz başlamıştır... Takipte kalın!" cümleleri dizinin takipçilerinin yüzünü güldürdü.

18-05/03/sifir-bir-yeni-sezon-1525357988.jpg

Geçtiğimiz gün paylaşılan tweetler de heyecanlı bekleyişteki izleyicilere destek oldu. 

Sıfır Bir yeni sezon ne zaman başlayacak?

Sıfır Bir dizisinin yeni sezon başlangıç tarihi henüz belli olmadı. Meraklı bekleyiş sürüyor fakat dizinin 4. sezonu ile ilgili yapılan paylaşımların sıklığına bakacak olursak yayın tarihinin duyurulması da an meselesi! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Sıfır Bir dördüncü sezon yayın tarihi belli oldu! (23 Mayıs 2018)

Blu Tv'nin sosyal medya hesabı twitter üzerinden paylaştığı tweetle birlikle Sıfır Bir 4. sezon yayın tarihi de belli oldu. Meraklı bekleyiştekilere müjde! Sıfır Bir yeni sezonu ile 7 Haziran 2018 Perşembe günü Blutv'de olacak!

18-05/23/sifir-bir-dorduncu-sezon-yayin-tarihi-belli-oldu.jpg

Sıfır Bir konusu nedir?

Dizi Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde doğan 20'li yaşlardaki 3 gencin hikayesiyle başlıyor. Savaş, Cio ve Özgür.

Savaş, karakterinin getirdiği meziyetleri sayesinde grubun abi rolünü üstlenir. Öyle ki yeri gelecek ondan büyük olan kimselerin bile abisi olmuştur. Cio tez canlı, akıllı ve zeki bir adamdır. İnandığı bir amaca hizmet etmeyi canı gönülden seçmiş olan Cio biraz gösterişe düşkündür. Fiziksel ve zihinsel olarak üstün olan tüm özelliklerini kullanmaya çalışır. Özgür, şair ruhu ve sesinden dinlediğimiz şiirleri ile diziye anlam katar sessiz sakin biridir.

Ama iş adam öldürmeye geldiğinde gözünü kan bürür. Vurduğu adamın öldüğünden emin olmak için kafasına bir daha ateş edebilir.

Sıfır Bir yeni sezon tanıtım fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin