It's Always Sunny in Philadelphia yaratıcılarından Fox kanalı için komedi dizisi geliyor!

It's Always Sunny in Philadelphia ekibinden yeni bir komedi dizisi geliyor. Dizinin konusu ve kadrosuyla ilgili ilk bilgiler...

Volkan Küçükel
03 Mayıs 2018 - 17:36
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, 2018-19 yayın sezonu için hazırlanan pilot bölümlerin değerlendirmelerine başlarken gelecek dönemler için yeni dizi projelerinin geliştirmelerine başladı.

IT'S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA EKİBİ BU KEZ BAŞKA PROJEDE!

Kanal It's Always Sunny in Philadelphia ortak yaratıcısı Rob McElhenney, Rob Rosell ve 20th Century Fox TV'nin arkasında olduğu yarımşar saat süreli bölümlerden oluşan yeni bir çoklu kamera komedisine deneme bölümü siparişi verdi.

DİZİNİN KONUSU

McElhenney ve Rosell ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı henüz ismi netleşmeyen komedi dizisinin hikayesi; bir kadın, eski kocası ve onun yeni karısının Orta Amerika'da bir aile olabilme çabalarına odaklanıyor.

18-05/03/its-always-sunny-in-philadelphia-yaraticilari.jpg

McElhenney ve Rosell'la birlikte It's Always Sunny'den Charlie Day ve Glenn Howerton ile 3 Arts'tan Nick Frenkel projenin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

McElhenney, It’s Always Sunny in Philadelphia'yı Howerton ile birlikte yaratırken; Howerton ve Day ile birlikte oyuncu kadrosunda da yer alıyor. It’s Always Sunny in Philadelphia'nın ilk 10 sezonunda yürütücü yapımcı pozisyonunda görev yapan Rob Rosell ise şu sıralar 20th TV yapımı Fox'un komedi dizisi The Mick'te yazarlık yapyor.

18-05/03/its-always-sunny-in-philadelphia.jpg

Proje, onay alırsa 2019 sezon ortası dönemde ya da daha ileriki bir dönemde Fox ekranlarında hayat bulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin