Empire 5. sezon onayını aldı!

Fox'un çok izlenen dizilerinden Empire sürprize izin vermedi ve 5. sezon onayını cebe koydu...

Volkan Küçükel
03 Mayıs 2018 - 16:20
Gündem

Fox'un çok izlenen dizisi "Empire" için beklenen 5. sezon onayı geldi!

Lee Daniels ve Danny Strong'un yaratıcısı olduğu hip-hop soslu aile draması yayın hayatına başladığı 2015 yılından bu yana istikrarlı ve yüksek izlenme oranlarıyla kanalın gözde yapımlarından biri olmayı sürdürüyor.

EMPIRE REYTİNGLERİ

Imagine Television ve 20th Century Fox TV ortak yapımcılığındaki Empire, 18-49 yetişkin yaş kategorisi ve toplam izleyici sayılarında 9-1-1'ın ardından kanalın iki numaralı dizisi pozisyonunda.

Terrence Howard, Taraji P. Henson, Jussie Smollett, Bryshere "Yazz" Gray, Trai Byers, Grace Byers, Gabourey Sidibe, Ta'Rhonda Jones, Serayah, Xzibit, Rumer Willis, Andre Royo ve Terrell Carter'ı oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, 2017-18 yayın sezonunun genelinde tüm platformlarda 11.3 milyon izleyiciye ulaşmakta.

18-05/03/empire-dizisi.jpg

FBC Entertainment Başkanı Michael Thorn konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Empire her zaman olduğu gibi dikkat çekici, dokunaklı ve öngörülemez olmayı sürdürüyor. Her hafta muhteşem performanslar sunan Terrence ve Taraji liderliğindeki muhteşem oyuncu kadromuzla gurur duyuyoruz. Dudak uçuklatan, unutulmaz anlarla bezeli eşsiz hikaye anlatımını bizlere sunan Lee, Danny, Brett, Ilene, Sanaa, Brian ve Francie'den oluşan mükemmel yaratıcı ekibimize de teşekkür etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Brett Mahoney'in showrunner pozisyonunda görevine devam edeceği dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Daniels, Strong, Brian Grazer, Francie Calfo, Sanaa Hamri, Dennis Hammer ve Ilene Chaiken gibi isimler bulunuyor.

FOX'UN ONAY ALAN VE BEKLEMEDE OLAN DİZİLERİ

23 Mayıs'ta "The Empire Unpossess'd" isimli bölümle sezon finalini gerçekleştirecek olan Empire bu kararla birlikte kanalın onay alan diğer dizileri 9-1-1, The Gifted ve The Orville'in arasına katılmış oldu.

Fox'un diğer dizilerinden Star, Lethal Weapon, Gotham ve Lucifer'in gelecekleri konusunda henüz resmi bir karar çıkmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin