2018 sezon sonunda final yapacak diziler!

2018 dizi sezonu oldukça iddialı başlayan yapımların reytinglerde kötü işler çıkarması ile geçiyor... Beklenen ilgiyi göremeyen diziler teker teker ekranlara veda kararı alıyor. İşte sezon sonunda bitirilmesi planlanan televizyon dizileri! Bu sezon hangi diziler bitecek?

Nurşah
03 Mayıs 2018 - 16:13
Kültür Sanat

2018 dizi sezonunun yayın listesinde oldukça iddialı yapımlar yer alıyor. Haliyle bu durum diziler arasındaki reyting yarışını da zorlu bir yokuşa sürüyor... Büyük umut ve reklamlarla başlayan pek çok dizi geçtiğimiz günlerde yayın hayatına son verdi bile. Bir o kadar da önümüzdeki sezon yayın hayatına başlamayacak ve sonlanacak dizi var. Posta Gazetesi yazarlarından Mesut Yar, 2018 sezon sonunda final yapması muhtemel dizilerin listesini açıkladı. İşte o diziler...

Fazilet Hanım ve Kızları

18-04/09/fazilet-hanim-ve-kizlari-final-1523282168.jpg

Mesut Yar'ın yazısına göre bu sezon sonunda ekranlara veda edecek olan dizilerden birisi de Fazilet Hanım ve Kızları... Star Tv ekranlarında her cumartesi akşamı seyircisiyle buluşan dizinin gerçekten final yapıp yapmayacağını ilerleyen günlerde öğreneceğiz...

Vatanım Sensin

18-04/09/vatanim-sensin-final.jpg

Vatanım Sensin dizisi yayınlandığı ilk sezon başarılı reytingler almıştı. Fakat bu döneme gelindiğinde hem konunun artık ilerlememesi hem de izlenme oranlarının düşmesi ile birlikte final yapabileceğine dair çeşitli söylemleri bünyesinde barındırıyor... Dizi, Haziran ayının ilk haftasında yayınlacak olan bölümle birlikte final yapacak!

Servet

18-05/03/servet-final.jpg

Show Tv ekranlarında geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan Servet dizisi bu akşam yayınlanacak olan 4. bölümü ile ekranlara veda edecek!

Kanatsız Kuşlar

18-05/03/kanatsiz-kuslar-final-yapiyor.jpg

Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi, ilk bölümleri ile reytinglerde başarılı olsa da ilerleyen haftalarda beklenen ivmeyi sağlayamadı. Kanalın, sezon sonunda sevilen diziye final yaptıracağı söylentiler arasında!

Siyah Beyaz Aşk

18-05/03/siyah-beyaz-ask-final.jpg

Siyah Beyaz Aşk, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip. Reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan dizinin final yapacağı da söylentiler arasında... Fakat fan grupları ise dizinin sezon finali yapması ve gelecek sezonda yayın gününün değiştirilmesine ilişkin çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Dizinin akıbeti ise ilerleyen günlerde yapılacak resmi açıklama ile belli olacak!

Aslan Ailem

18-05/14/aslan-ailem-final.jpg

TRT 1 ekranlarının sevilen komedi dizilerinden birisi olan Aslan Ailem de gelecek günlerde final yapacak olan yapımlar arasında yer alıyor...

Cennet'in Gözyaşları

18-05/14/cennetin-gozyaslari-final-1526295216.jpg

Elimize ulaşan bilgilere göre, Atv ekranlarında her pazar günü izleyici ile buluşan Cennet'in Gözyaşları için final kararı ekibe duyurulmuş bile... Dizinin yayınlanacak olan 36. bölüm ile birlikte final yapacağı söyleniyor.

Bu sezon başlayıp biten biten diziler ise şöyle:

-Mehmed Bir Cihan Fatihi
-Masum Değiliz
-Servet
-Bir Mucize Olsun
-Gülizar
-İnsanlık Suçu
-Adı Zehra

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin