2018'de devam edecek diziler belli oldu!

Sezon sonuna yaklaştığımız bu günlerde ilgiyle izlediğimiz dizilerden haberler gelmeye başladı. 2018 Eylül ayında başlayacak yeni sezon için hangi dizi onay aldı? Çukur, İstanbullu Gelin, Yasak Elma yeni sezonda olacak mı? Kanal kanal dizi incelemesi haberimizde...

Nurşah
03 Mayıs 2018 - 15:38
Kültür Sanat

Posta Gazetesi yazarlarından Mesut Yar, önümüzdeki sezon yayın hayatına devam edecek dizileri listeledi. Yeni dizi sezonunda severek izlediğimiz hangi yapımlar devam edecek? Detaylar haberimizde!

2018 Kanal D dizileri

18-05/03/screenshot_3.jpg

Kanal D bu sezon oldukça iddialı diziler yayınlamıştı. Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Gülizar kanalın final yapan dizilerinden arasında... Yeni sezonda Kanal D'de devam etmesi kesinleşen dizi Arka Sokaklar oldu. 

Siyah Beyaz Aşk dizisinin ise final yapacağına ilişkin söylentiler hala geçerliğini koruyor. İnsanlık Suçu ani bir kararla final bölümü yaptı!

Show Tv yeni sezon onayı alan diziler

Show Tv bu sezon yeni dizi yarışına pek fazla katılmadı. Kanal, bünyesinde yayınlanmakta olan eğlence programları ve filmlerle işi götürmeye çalıştı. Show Tv'nin 2018 Eylül ayında devam edeceği kesinleşen dizileri Çukur ve Yeni Gelin oldu. Servet, 4. bölümü ile bu akşam ekranlara veda edecek.

Star ekranlarının 2018 Eylül ayında devam edecek dizileri

18-05/03/star-yeni-sezon-dizileri-1525349411.jpg

Star Tv ekranlarında ilgi ile izlenen dizilerin akıbeti henüz netlik kazanmasa da bu sezon final yapacağına ilişkin söylentiler bulunan İstanbullu Gelin dizisinin, hiç olmazsa yarım dönem izleyicilerle buluşturulması planlanıyor. Ufak Tefek Cinayetler de gelecek sezon onayı almış gibi görünüyor.

Avlu, yeni sezonda devam etmesi planlanan diziler arasında. Söz ve Jet Sosyete dizileri ile henüz görüşmeler yapılıyor. Detaylar belirginleşince sizlerle paylaşacağız!

Atv'nin yeni sezon dizileri

Atv'nin geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan dizisi 8. Gün ilerleyen günlerde final yapacak. Masum Değiliz yayınlanan iki bölümün ardından ani bir kararla final bile yapmadan yayından kaldırılmıştı zaten. Kanatsız Kuşlar'ın da final yapacağı önceden duyurulmuştu...

Bunların dışında kalan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda ekranlarda göreceğimiz diziler arasında...

TRT 1 dizileri

18-05/03/trt-1-yeni-sezon-dizileri-1525350049.jpg

TRT 1 ekranlarında çarşamba günleri yayınlanan Diriliş Ertuğrul ve cuma günleri izleyici ile buluşan Payitaht Abdülhamid de yeni sezon onayını alan dizilerden... Kalk Gidelim'in de yeni sezonda çekimleri devam edecek.

Fox Tv'nin devam edecek yapımları

Fox Tv'de geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Yasak Elma gelecek sezon için vizeyi almış gibi görünüyor. Kadın dizisi de yeni sezonda devam edeceğini duyurmuştu zaten. Bizim Hikaye ve Savaşçı da 2018 Eylül'de devam edecek...

Adı Zehra'nın akıbeti de ilerleyen günlerde belli olacak.

Toplu olarak bakacak olursak 2018 yeni sezon onayı alan diziler şunlardır:
-Arka Sokaklar
-Çukur
-Yeni Gelin
-İstanbullu Gelin
-Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
-Sen Anlat Karadeniz
-Diriliş Ertuğrul
-Payitaht Abdülhamid
-Kalk Gidelim
-Yasak Elma
-Kadın
-Bizim Hikaye
-Ufak Tefek Cinayetler

Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin