Merve Sevi ile Çalkan Algün boşandı!

Sevilen oyuncu Merve Sevi 1.5 sene önce evlendiği Çalkan Algün ile yollarını ayırdı!

Nurşah
05 Aralık 2018 - 17:53
Magazin

2017 senesinde spor eğitmeni Çalkan Algün ile hayatını birleştiren Merve Sevi sosyal medya hesabı Instagram üzerinden evliliğini bitirdiğini takipçileriyle paylaştı!

Merve Sevi Çalkan Algün ile yollarını ayırdı!

18-12/05/merve-sevi-bosandi.jpg

Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda boşanma kararı almıştı. Merve Sevi Instagram hesabı üzerinden avukatının yazdığı metni takipçileri ile paylaştı. İşte o paylaşım!

Kamuoyuna saygıyla duyurulur!

Müvekkilim Merve Sevi ile Çalkan Algün; aile bütünlüğünü olumsuz etkileyen taraflar arasındaki uyumsuzluklar nedeni ile ortak hayatın sürdürülmesinde gerek toplumsal gerek taraflar arasından korunmaya değer bir yarar kalmadığı hususunda hem fikir kalara, birbirlerini daha fazla yıpratmamak adına kurmuş oldukları evlilik birliğini anlaşmalı olarak sonlandırmaya karar vermişlerdir. Tarafların bu ortak kararı doğrultusunda; İstanbul Aile Mahkemesi nezdinde tarafımızca açılan anlaşmalı boşanma davasında Sayın Mahkemece 05.12.2018 tarihinde tarafların boşanmalarına karar verilmiştir. Bu hassas dönemde tarafların özel hayatlarının mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz.

Av. Eda İnci

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin