Türkiye'nin en popüler dizi karakterleri belli oldu!

Sosyal Medya Analiz Merkezi Somera, Türkiye'nin en popüler dizi karakterleri listesini açıkladı. İşte o isimler!

Merve Mutlu
05 Aralık 2018 - 17:02
Yeni Bölüm

Sosyal Medya Analiz Merkezi olan Somera, sosyal medyanın Kasım ayında en popüler dizi karakterlerini belirledi. 

Somera'nın raporuna göre: sosyal medyanın Kasım ayında en popüler karakteri, Fox TV’nin sevilen ve ödül alan dizisi Kadın'da Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Arif karakteri, 328 bin 097 iletiyle birinci oldu. 

18-12/05/kadin-diziai-ari-d.jpg

Türkiye'nin en popüler dizi karakterleri listesinin ikincisi ise, Atv’nin Perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir karakteri oldu.

18-12/05/bir-zamanlar-cukurova-dizisi-demir.jpg

En çok konuşulan dizi karakterlerinden üçüncüsü ise, yine Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Züleyha karakteri oldu. 

18-12/05/bir-zamanlar-cukurova-zuleyha.jpg

Listenin 4. ve 5. karakterleri ise gelecek hafta 45. bölümüyle ekrana veda edecek olan Star TV’nin Ufak Tefek Cinayetler dizisinden. Gökçe Bahadır’ın oynadığı Oya 4. sırada yer alırken, Mert Fırat’ın oynadığı Serhan karakteri de 5. sıraya yerleşti.

18-12/05/utc-serhan-oya.PNG

Sosyal Medya Analiz Merkezi olan Somera'nın tam sonucu:

18-12/05/somera-rapor.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin