Çarpışma Yakup (Efecan Şenolsun) kimdir? Diziden ayrılıyor mu?

Çarpışma dizisinde Yakup karakterini canlandıran Efecan Şenolsun kimdir? Diziden ayrılacak mı? Kaç yaşında, dizileri ve hakkında merak edilenler...

Nurşah
06 Aralık 2018 - 09:16
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının ilgi çekici yeni dizisinin oyuncuları da izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Çarpışma Yakup karakterini canlandıran Efecan Şenolsun kimdir? Efecan Şenolsun diziden ayrılacak mı?

 18-12/06/arpisma-yakup-efecan-senolsun.jpg

Çarpışma Yakup kimdir?

Yakup, Kerem'in en yakın arkadaşı olmasına rağmen Kerem hapisteyken onun sevgilisi olan Meral ile birlikte olmuştur. Hırsızlık yaparak hayatını sürdürmekte giriştiği kötü işlere, Kerem'i de alet etmeye çalışmaktadır. Çarpuşma dizisinde Yakup karakteri Efecan Şenolsun tarafından canlandırılmaktadır...

 18-12/06/efecan-senolsun-kim.jpg

Efecan Şenolsun kimdir?

11 Eylül 1992 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 26 yaşındadır. 182 boyundadır. Oyunculuk yapmayı çok küçük yaşlardan beri istemekte olan oyuncu, liseyi bitirdikten sonra bu hayalini gerçekleştirmek için çalışmaya başlamıştır. 

Güneşi Beklerken dizisinde Can karakterini canlandırmış ve izleyici karşısındaki ilk sınavını vermiştir. Ardından Paramparça ve Hayat Sırları dizisinde rol almıştır. Oyuncunun son rol aldığı dizi ise Çarpışma'dır.

18-12/06/arpisma-yakup-diziden-ayrildi-mi.jpg

Çarpışma Yakup (Efecan Şenolsun) diziden ayrılacak mı?

Geçtiğimiz aylarda Yaşamayanlar dizisinde birlikte rol aldığı Elit İşcan'a taciz iddiaları ile gündeme gelmiştir. Bu durum da izleyicilere, Çarpışma dizisindeki konumunu da düşündürdü. Çarpışma dizisi yapım ekibi ise konu ile ilgili bir açıklama metni paylaştı ve şöyle söyledi:

"Soruşturma süreci başlamış olan olayda, eğer savcılık makamı bir dava açılması yönünde karar verir ise, oyuncu Efecan Şenolsun ile yollarımızı ayırıp, senaryomuzdaki karaktere başka bir oyuncu ile devam edeceğiz..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin