Survivor 2019 nerede düzenlenecek? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi!

Merakla beklenen yarışma programı nerede çekilecek? Acun Ilıcalı'dan Survivor 2019 paylaşımı geldi!

Nurşah
06 Aralık 2018 - 09:40
Magazin

Tv8 ekranlarının her sene büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı için geri sayım başladı. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Survivor 2019 nerede çekilecek? Acun Ilıcalı ilk detayarı sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı!

18-12/06/survivor-2019-nerede.jpg

Survivor 2019 nerede olacak?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışma programı büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni sezonda Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Survivor 2019'un nerede çekileceği ise izleyiciler tarafından merak ediliyordu.

Acun Ilıcalı Survivor 2019 ile ilgili ilk paylaşımları yapmaya başladı. Kıyasıya rekabet ve büyük heyecanlara gebe olan program geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Dominik'te çekilecek. Instagram hikayesinde Survivor'un yeni yerini videolar ile paylaşan başarılı isim, Survivor ile ilgili heyecanı şimdiden artırmaya başladı...

18-12/06/survivor-2019-dominik.jpg

Survivor 2019 konsepti ne olacak?

Acun Ilıcalı Survivor 2019 ile ilgili olarak şu açıklamaları yapmıştı:

Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin