Meryem Üzerli evleniyor! Mısırlı oyuncu sevgilisi Bassel Alzaro'nun evlenme teklifine 'evet' dedi!

Ağustos ayında Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro ile bir birlikteliğe başlayan Meryem Üzerli evleniyor! Güzel ve sempatik oyuncu tek taşı ile geçtiğimiz akşam evlenme teklifi aldığını hayranlarına duyurdu.

Berfu Gürle
23 Kasım 2017 - 12:21
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile Türkiye'de tanınan güzel ve sempatik oyuncu Meryem Üzerli, artık doğru adamı buldu. Dizinin çekimlerinin yaşandığı dönemde tanıştığı Can Ateş ile yaşadığı aşktan sonra büyük bir yıkım yaşamıştı.

Can Ateş ile yaşadığı ilişkinin en güzel hatırası ise kızları Lara Üzerli oldu. Bu ilişkide oldukça yara alan Üzerli, kızı ile daha güçlü bir şekilde dimdik ayakta Türkiye'ye yeniden dönmüştü.

17-11/23/meryem-uzerli-ve-kizi-lara-uzerli.png

 

İş adamı Alp Özcan ile yaşadığı umutsuz aşk ile istediği doğru adamı bir türlü bulamayan Üzerli, geçtiğimiz yıl "Ben doğru adamı seçemiyorum, sonra yine ben üzülüyorum" açıklamasını yapmıştı.

17-11/23/meryem-uzerli.png

Güzel oyuncu Beyaz atlı prensini buldu!

Dün akşam romantik bir yemek ile Mısırlı oyuncu sevgilisi Bassel Alzaro'nun romantik evlenme teklifi karşısında heyecanla 'evet' dedi. Yakın bir tarihte Üzerli, kendi ailesi ile Bassel Alzaro'yu tanıştırmıştı. Üzerli'nin ailesinden tam not alan 31 yaındaki Mısırlı oyuncu Alzaro, güzel sevgilisi Meryem Üzerli'ye Dubai'de bir sürpriz yaptı. Evlenme teklifi ettiği Üzerli'den evet yanıtını aldı. Beyaz atlı prensini ve doğru adamını bulan Üzerli'yi yeni bir başlangıç bekliyor.

17-11/23/meryem-uzerli-evleniyor.png

Evlenme teklifi sonrası bu mutlu haberi hayranları ile paylaşan Üzerli'nin mutluluğu her halinden belli oldu. Yüzündeki sempatik gülümsemesi ve yüzüğünü gösterdiği videosu ile evliliğin ilk adımını attığını hayranlarıyla paylaşmış oldu.

17-11/23/meryem-uzerli-ve-tektasi-evleniyor-1511428774.jpeg

Annesi Ursula Üzerli'nin "Türk erkeklerinden uzak dur, seni üzüyorlar." demesi sonrası annesinin sözünü dinleyen oyuncunun ne zaman evleneği merak konusu oldu.

17-11/23/meryem-uzerli-misirli-sevgilisiyle-evleniyor.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin