Dudullu Postası dizi oluyor! Onur Ünlü'nün yeni projesi Dudullu Postası ne zaman başlayacak?

Yakın bir zamanda kapanan Penguen dergisinde uzun yıllar çizer olan “Mucit-müyendiz”, karikatürist ve komedyen Serkan Yılmaz'ın Dudullu Postası dizi oluyor. Yılmaz'ın yazdığı senaryoyu oldukça beğenen Onur Ünlü'nün yeni projesi Dudullu Postası ne zaman başlayacak?

Berfu Gürle
23 Kasım 2017 - 14:56
Gündem

Deli Yürek, Leyla ile Mecnun, Beş Kardeş ve geçtiğimiz ay vizyona giren Cingöz Recai'nin yönetmenliğini yapmış usta yönetmen Onur Ünlü'nün yeni projesi ile ilgili detaylar heyecan yarattı. 2017'nin başlarında Onur Ünlü'ün sosyal medyadan paylaştığı Dudullu Postası dizi oluyor haberi sevenlerini oldukça mutlu etmişti. 

Onur Ünlü'nün yeni projesi Dudullu Postası ne zaman başlayacak? Limon Yapım'ın sahibi Hayri Aslan tarafından yapılan açıklamaya göre Dudullu Postası'nın yapımını Limon Yapım üstlenecek. 

17-11/23/dudullu-postasi-dizi-oluyor.png

Dizi olması nasıl kararlaştırıldı?

Serkan Yılmaz'ın verdiği bir röportajda Onur Ünlü tanıştığını ve çok sevdiğini söyleyen Yılmaz, "Ben bir senaryo metni yazmıştım. Birkaç kere denendi. Yapımcıda duruyordu. Onur Ünlü bakmış, hoşuna gitmiş. Senaryoyu da kocaman bir panoda çalışmıştım. Odanın birinin tamamını mantar pano ile kapladım. İplerle falan karakterleri birbirine bağladım. Filmlerde gördüğümüz şey ama gerçek hayatta neden olmasın dedim. Yapmak o kadar da saçma değil. Yaptım ve götürdüm. Alındı ve başka bir şeye çevrildi. Yarın ne olur tam olarak bilmiyorum ama böyle bir şeyin gelmiş olması bile benim için yeterli" diyerek karar aşamasını anlatmış.

Onur Ünlü'nün yeni projesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda Leyla ile Mecnun'un "Mecnun" karakterine can vermiş Ali Atay, Güven Kıraç, Erkan Can, Yiğit Sertdemir ve adı "Mehmed Bir Cihan Fatihi" dizisinde yer alalcağı konuşulan Serkan Keskin'in rol alacağı konuşuluyor.

Dudullu Postası ne zaman başlayacak?

İstanbul Dudullu'da yaşanan komik hikayelerin anlatılacağı Dudullu Postası için teklif götürülen isimlerden biriside şuan da Star Tv ekranlarına gelen yeni dizi Hayat Sırları'nda yer alan Hazar Ergüçlü. İnternet dizisi olarak yayın hayatına başlayacak dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Fakat dizinin çekimlerinin Aralık başlaması bekleniyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin