Kayıtdışı dizisi final kararı aldı! Dizi ne zaman bitiyor?

Kayıtdışı dizisi final kararı aldı! FOX'ta ekranlara gelen ve bir süredir çekimlerine ara verilen dizi Kayıtdışı herkesi şaşırttı. Erkan Petekkaya'nın yaşadığı sakatlık sonrası çekimlere ara vereceğini açıklayan dizi yayınladığı fragman ile final yapacağını duyurdu.

Berfu Gürle
23 Kasım 2017 - 16:15
Gündem

Geçtiğimiz günlerde Erkan Petekkaya'nın yaşadığı sakatlık sonrası yapım şirketi dizinin çekimlerine ara verileceğini açıklamıştı. Pazartesi günleri FOX'ta sevenleri ile buluşan Kayıtdışı dizisi final kararı aldı. 8. bölümü ile ekranlara gelecek dizi final yapıyor.

Kayıtdışı 8. Bölüm Fragmanı (Final)

 

Karga Seven Pictures Türkiye'nin açıklaması;

"Yapımcısı olduğumuz Kayıtdışı dizisinin başrol oyuncusu Sayın Erkan Petekkaya'nın ayağının kırılması sebebiyle dizi çekimlerine bir süre ara verildiğini duyurur, değerli oyuncumuza ve tüm sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Karga Seven Pictures Türkiye"

17-11/23/kayitdisi-final-yapiyor.png

Yapımın bu açıklamasından sonra herkes dizinin devam edeceğini beklerken yayınlanan 8. Bölüm fragmanı ile final yapacağı öğrenildi. Dizi yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmıştı. Ardından yeni sezonda Çukur dizisininde reyting pastasından pay alması ve Söz dizisinin birinciliği bırakmaması Kayıtdışını'da etkilemeye başlamıştı.

Reyting'de bir fark yaratamayan Kayıtdışı ile ilgili final konuşmaları yapılırken Petekkaya'nın sakatlığı nedeniyle ara verilmesi final düşüncesini rafa kaldırmıştı. Dizi 27 Kasımda ekrana gelecek 8. bölümüyle final kararı aldı.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin