Çukurdere oyuncu kadrosu belli oldu! Çukurdere dizisi ne zaman başlıyor?

Duyulduğu ilk günden itibaren heyecan yaratan FOX'un yeni dizisi Çukurdere oyuncu kadrosu belli oldu! Seyirci le buluşmaya gün sayan Çukurdere dizisi ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
24 Kasım 2017 - 12:37
Gündem

Hamdi Alkan'ın uzun bir aradan sonra yönetmenliğini yapacağı yeni proje Çukurdere başlıyor. FOX'ta ekranalra gelecek dizinin yapımını Pastel Film adına Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenecek. Detayların paylaşılmaya başlandığı dizide merak edilen Çukurdere oyuncu kadrosu belli oldu. Çukurdere dizisi ne zaman başlıyor?

Dizinin senaryosu O Hayat Benim, Tatar Ramazan gibi yapımlarda yer alan Can Sinan yazacak. Dizinin oyuncu kadrosu netleşirken son anda Söz dizisinde yer alan Cihan Ünal'da dahil oldu. 

İşte oyuncu kadrosunda kesinleşen o isimler;

FOX'un sevilen dizisi No: 309 geçtiğimiz ay final yapmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Furkan Palalı Çukurdere ile anlaştı kendisine partner olarak Su Kutlu eşlik edecek. Cihan Ünal, Ahu Sungur, Ayşegül Günay, Meral Çetinkaya, Murat Daltaban, Bala Atabek, Sarpcan Köroğlu, Rıdvan Aybars Düzey, Dilhan Aras, Elif Gizem Aykul, Oral Özer, Rozet Hubeş, Funda Eskioğlu, Tahsin Lale, Bulut Akkale, Cansu Kurgun, Sekvan Serinkaya, Fahri Öztezcan, Binnaz Ekren, Elif Akdemir, Halil Demir, Poyraz Saygılı, Tuğçe Çelik, Anıl Yıldız ve Ebru Emre dizinin oyuncu kadrosu oldu. 

Çukurdere Dizisinin Hikayesi

Çukurdere'nin yoksul ve çamurlu sokaklarında büyümüş Damla'nın onu yetiştiren Maksude'nin yanında hizmetli gibi bir hayat sürmektedir. Yoksulluğun, umutsuzluğun ve sefaletin içinde geçen bir hayatın bir gün Yiğit adında genç bir avukatın çıka gelmesiyle aydınlanmaya başlar. Damla, gerçek anne ve babasını tanımadan büyürken dedesinin sayılı zenginlerden olduğunu öğrenir. Ve hayatı büsbütün değişir. Dedesi Azim Sancaktar, Damla'ya yeni bir hayat sunmak ister. Yiğit'in araladığı bu görkemli hayatında zorlukları olacaktır. Ve bu zorluklar içerisinden Yiğit, damlaya aşık olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin