Klavye Delikanlıları final mi yapacak?

Show Tv'de ekranlara gelen dizi Klavye Delikanlıları final mi yapacak? Geçtiğimiz haftalarda reytingde umduğunu bulamayınca yayın gününü değiştirmişti. Yeni yayın gününde de umduğunu bulamayan Klavye Delikanlıları veda etme kararı aldı. Dizi ne zaman final yapacak?

Berfu Gürle
23 Kasım 2017 - 11:21
Gündem

Yeni sezonda Show Tv'de seyircisiyle buluşan komedi dizisi Klavye Delikanlıları final mi yapacak? Reytinglerde bir türlü umduğunu bulamayan dizi gün değiştirmesine rağmen bir değişiklik yaşanmayınca erken final yapma kararı aldı. 

Dizinin senaryosunu Çakallarla Dans serisine imzasını atmış Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi üstleniyordu. Beklenilenden daha az bir süre ekranlarda kendine yer bulan Klavye Delikanlıları, konu olarak farklı bir komedi işlemişti. Günümüz sosyal medyası ve gündelik hayatın karışımı olan gençlik komedi dizisi iki hafta sonra final yapma kararı aldı. 

17-11/23/klavye-delikanlilari-final-yapacak.jpg

Oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat ve Sinan Çalışkanoğlu yer alan dizinin yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor.

Klavye Delikanlıları ne zaman final yapacak?

17-11/23/klavye-delikanlilari-final-mi-yapacak.jpg

Reytinglerde geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan 7. bölümünde Total'de 14. sırada, AB grubu reytinglerde ise 15. sırada yer alabilmişti. Yeni gününde beklenilen artışı gösteremeyen dizi 9. bölümünde ekranlara veda edecek. Dizinin 3 Aralık Pazar günü final yapması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin