Narcos'un yapımcısından Netflix'e Kolombiya dizisi geliyor!

Netflix bu kez Kolombiya yapımı bir diziyle geliyor.

Volkan Küçükel
22 Kasım 2017 - 23:13
Gündem

Her ay bizi onlarca diziyle tanıştıran popüler online yayın platformu Netflix dünyanın dört bir köşesinden yeni dizileri abonelerine sunmaya devam ediyor.

NARCOS'UN YAPIMCISINDAN KOLOMBİYA DİZİSİ YOLDA!

Platform bu kez Kolombiya yapımı bir diziyle geliyor. Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Narcos'un yapımcısı Dynamo iş birliğiyle ortaya çıkacak dizi 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

Oscar adayı Ciro Guerra'nın (Embrace of the Serpent, Birds of Passage) yürütücü yapımcılığını üstlendiği, Carlos Contreras'ın (El Chapo, I Dream In Another Language) senaryosunu kaleme aldığı ismi henüz netleşmeyen dizinin hikayesi şöyle:

DİZİNİN KONUSU

Dizi; bir dizi tuhaf cinayet soruşturmasının genç bir dedektif ve ortağını Brezilya ve Kolombiya sınırında Amazon'un derinliklerine götürmesini konu ediniyor.

Esrarengiz bir yerli kabile, inanılmaz sırlar ve alınması gereken riskler... İkili bir süre sonra ormanın derinliklerinde cinayetten çok daha fazla gizem ve entrikanın olduğunu fark edecektir.

17-11/22/amazon.jpg

4K ÇEKİMLE GELİYOR

Tamamı 4K tekniğiyle çekilen ve bölümlerin toplamının sekiz saat olacağı dizi; hikayesinin yanında ülkenin coğrafi çeşitliliğini, muhteşem manzaralarını ve bölgenin karmaşık sosyal ve ekolojik şartlarını sergileyecek.

Dynamo (Narcos, El Chapo) ile birlikte projenin yapımcılığını üstlenen Netflix'in Uluslararası Orijinal İçerikler Başkan Yardımcısı Erik Barmack yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"Kolombiyalı büyük film yapımcısı ve prodüktörlerin yer aldığı ilk orijinal Kolombiya dizisini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. 2011 senesinden bu yana Kolombiya'ya harika hizmet sunma konusunda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yerel yeteneklerle birlikte bu dizi, Latin Amerika'daki orijinal yapımlarımıza harika bir ekleme olacak."

17-11/22/diego-ramirez.jpg

Guerra ise "Bu, yerel hikayelerimizin erişimini genişletmek ve onları global izleyicilerle paylaşmak için harika bir fırsat. Netflix, işbirliği yapmaktan büyük heyecan duyduğumuz olağanüstü bir platform ve yeni dizimizin bu doğrultuda atılmış büyük bir adım olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

NETFLIX'İN LATİN AMERİKA DİZİLERİ

Yapım; Netflix'in Latin Amerika'da çekilen diğer dizileri Ingobernable, Club de Cuervos, La Casa de las Flores, Edha, Narcos, Samantha!, O Mecanismo, O Matador, 3% ve Coisa Mais Linda'nın arasına katılmış olacak.

Dizinin çekimlerine 2018 senesinin yaz döneminde başlanması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin