Mesut Akusta'nın yeni projesi Teşkilat oldu!

Teşkilat dizisinin kadrosuna Mesut Akusta dahil oldu.

Merve Mutlu
30 Kasım 2020 - 16:47
Gündem

Tims&B'nin TRT için çekeceği Teşkilat adlı dizi için hazırlıklar başladı. Kasım sonunda sete çıkması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Söz dizisiyle birçok ödülün sahibi olan Yağız Alp Akaydın otururken bir yandan da oyuncular belli olmaya başladı.

20-11/30/tims-1606747078.png

İstihbarat teşkilatının kullandığı aletleri, yöntemleri, eğitimleri bire bir gösterecek olan olan Teşkilat dizisi  gerçek MİT karargahını inşa ederek istihbaratçıların özel hayatlarını da konu alacak. Başrollerinde Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu ve Çağlar Ertuğrul'un yer alacağı dizinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor. 

Mesut Akusta'nın yeni projesi Teşkilat oldu!

20-11/30/mesut-akusta.jpg

Çekimleri Ankara'da yapılacak olan ve yönetmen Yağız Alp Akaydın tarafından çekilecek dizinin kadrosuna, başarılı projelerin sevilen isimlerinden biri olan Mesut Akusta da katıldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin