Metin Akdülger Dünyayla Benim Aramda'da!

Dünyayla Benim Aramda'nın Kenan'ı Metin Akdülger dengeleri değiştirmeye geliyor! Metin Akdülger kimdir?

Volkan Usta
05 Ekim 2022 - 12:32
Kültür Sanat

Türkiye’deki izleyici ile buluşan Disney+’ın ikinci yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda, 14 Eylül’de abonelerle buluşmuştu. Dizinin yayınlanan 5.bölümünde Kenan karakteri ile hayatımıza girecek Metin Akdülger dizide bütün planları değiştirerek yeni oyunların başlamasına sebep olacak.

Dünyayla Benim Aramda'nın Kenan karakterini tanıyalım!

Metin Akdülger’in hayat verdiği Kenan karakteri ise İlkin’in hayatına ani bir olay sonucunda girmesi ve İlkin’le çalışmaya başlamasıyla bütün dengeleri değiştirecektir.

Metin Akdülger kimdir?

1 Ocak 1988 yılında Bursa’da doğdu. Koç Üniversitesi’nin Uluslararası İlişkiler bölümü okudu. Hayallerindeki oyunculuk mesleğini icra etmek üniversite üçüncü sınıftayken Yıldız Kenter’den oyunculuk dersleri almıştır. Ardından özel olarak verilen tüm oyunculuk derslerini almıştır. Bu eğitimlerden sonra ilk olarak Craft Tiyatro’da "Kaset" oyununda ilke kez sahneye çıktı. Ahmet Küçükkaya’nın Bensiz adlı sinema filmde Necip adlı bir karakteri canlandırdı.Metin Akdülger bu rolü canlandırabilmek için sekiz ay boyunca vücut çalışmıştır. Bu sayede tam on yedi kilo vermiştir. İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Tiyatro Festivali’nde Vladimir Nobokov’un aynı adlı romanından esinlenerek Didaskali adında bir insan incelemesini oynamıştır. Metin Akdülger’in karakteri ise Ganin adında, 1940’lı yılların İstanbul’unda Rus tarzı bir pansiyonda yaşayan adamdır. Kendi içi ile dışındaki çatışmaları seyirciye yansıtmaktadır. Metin Akdülger, Star Tv’de yayınlanan Medcezir adlı televizyon dizisinde Orkun adlı karakteri canlandırmış ve bu şekilde ülke çapında tanınmıştır.

Dünyayla Benim Aramda'dan Metin Akdülger'li çok konuşulacak o sahne!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin