Tamirhane filminin ilk tanıtımı yayınlandı!

Erkan Kolçak Köstendil imzalı Tamirhane filminden fragman yayınlandı! Filminn kadrosunda kimler var? Konusu ne?

Volkan Usta
05 Ekim 2022 - 13:00
Gündem

Yönetmen koltuğunda Erkan Kolçak Köstendil oturduğu,Tamirhane filmi sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Filmden yayınlanan fragman seyirci tarafından ilgiyle izlendi. Film, “Yarı yalan bir hikâye” sloganıyla 11 Kasım’da vizyona girecek.

Filmde kimler rol alıyor?

Erkan Kolçak Köstendil’in hem yönetip hem oynadığı, Bülent Şakrak’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde olduğu ‘Tamirhane’nin kadrosu yıldızlar geçidi gibi: Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca ve Erkan Can bir arada.

22-10/05/3424675jpg-r_1920_1080-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg

Filmin konusu nedir?

Yetiştirme yurdunda büyüyen Yılmaz ve Müjdat’a bir boya ve kaporta dükkânı miras kalır. Bir gün, huysuz bir ihtiyarın arabasını iki sokak öteye bırakmak için yola çıkarlar. 

22-10/05/aasas.png

Ancak ihtiyar adam kalp krizi geçirip ölür. Yılmaz ve Müjdat, cesedi yakıt tankına koyar. Dükkânda araba boyamaya devam eden ikili, o yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark eder.

22-10/05/vzvzx.png

Tamirhane filminin fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin