Mevlana Dizisi için Şok Ayrılık Haberleri Geldi

Mevlana dizisi sete bile çıkmadan diziden önemli isimlerin ayrıldığı ortaya çıktı. Diziden ayrıldığı söylenen isimler kimler? Başrol oyuncusu değişti mi?

Oğulcan Özsezgi
22 Ağustos 2021 - 00:27
Gündem

Yakın zamanda final yapan Hekimoğlu, Timuçin Esen’in canlandırdığı en başarılı karakterlerden biri oldu. Ünlü oyuncu başarılı bir karakter ortaya koyunca, dizi final yapar yapmaz yeni bir projede yer alacak deniyordu. Bu projenin ise adı Mevlana olarak açıklandı.

30 bölümlük bir dizi olacağı ve TRT1 dijital için hazırlanacağı söylenen dizinin, başrol oyuncusu Timuçin Esen olacaktı. Konya’da çekimleri yapılacağı söylenen ve çok kısa bir süre sonra sete çıkacağı bilgisi de olan dizi için şok haberler geldi.

Mevlana Dizisinde Timuçin Esen Olmayacak

Yeni bilgilere göre dizide Timuçin Esen’in yer almayacağı söyleniyor. Ünlü oyuncunun başrolde yer alması bekleniyordu ama görünen o ki başarılı isim dizide bile yer almayacak. Bu gelişmenin neden yaşandığı ve başrolde ünlü oyuncu yerine kimin yer alacağı gibi bilgiler ise net değil. Bu bilgiler için de kesin bir doğrulama yapılması bekleniyor.

Dizide büyük ve en önemli gelişme bu oldu. İkinci büyük gelişme ise yine bir ayrılık haberi. Yine dizide yer alacağı söylenen en ünlü isimlerden biri olan Ahmet Mümtaz Taylan’ın da projeden ayrıldığı ortaya çıktı.

21-08/22/mevlana-dizisi-2.jpg

Dijitale yapılacak iş için çekimlerin çakışması nedeniyle Ahmet Mümtaz Taylan’ın ayrıldığı konuşuluyor. Ünlü oyuncunun yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen Aziz dizisinde yer alacağı ve çekimleri aksatmamak adına bu projeden çekildiği belirtilmekte.

Söylenen göre ünlü oyuncunun yerini alacak olan isim ise Altan Gördüm olmuş. Yani en azından bu konuda Mevlana dizisi kan kaybetmeden yeni oyuncusunu bulmuş gibi gözüküyor. Dizinin başrol oyuncusunun kim olacağı ise dediğimiz gibi hala netlik kazanmadı. Şu an için konuşulan isimler bile yok çünkü Timuçin Esen ismi üzerinde duruluyordu.

Başarılı oyuncunun yeni projede yer almasına kesin gözüyle bakılıyordu. Beklenmedik bir gelişme yaşanmış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin