Son Yaz 2.Sezon için Beklenen Haberler Gelmeye Başladı

Son Yaz dizisi 2.sezon için hazırlıklara başladı. Dizinin yeni sezonunun ne zaman çekimlere çıkacağı belli oldu mu? Son gelişmeler neler?

Oğulcan Özsezgi
22 Ağustos 2021 - 17:00
Gündem

Geçen sezonun sürpriz atlarından biri oldu diyebileceğimiz Son Yaz dizisi, 21.bölümle beraber beklenmedik bir sezon finali yapmıştı. Dizi final yapar yapmaz sosyal medyayı salladı çünkü baş karakterlerin bazılarına veda ettik. Bence bu düşünülen bir sezon finali değildi de finaldi gibi duruyor ama ikinci sezonun devam edeceği söylendi.

İkinci sezon devam edecek dendiği andan itibaren ise diziye kimler katılacak bunları konuşmaya başladık. Öyle ki yapımda ana karakterler ayrılmış ve dizinin yeniden güçlenmesi gerekiyordu. Bu süreçte çok ünlü oyuncular diziye dahil oldu. Tüm bunların haberlerini yaptık. Şimdi ise Son Yaz yeni sezon için güzel bir haberimiz var.

Son Yaz 2.Sezon Okuma Provalarına Geçildi

Dizinin 2.sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Bu konuda da çok iddialar geliyordu ama kesin bilgi ortaya çıkmamıştı. Eylül ayına yetişecek mi derken iyi haber ünlü isim Hafsanur Sancaktutan tarafından geldi.

Ünlü isim Yönetmen Semih Bağcı ile okuma provasından bir görsel paylaşarak, dizinin yeni sezonu için okuma provalarına geçildiğini gösterdi. Artık okuma provaları da bir nevi son aşama desek yeridir.

Bundan sonraki aşamada artık dizinin çekimlerine geçilecek. Çekimlere geçilmesi için sayılı gün kalmış gibi duruyor. Bugün yarın çekimlerinin başladığı haberi de gelir.

21-08/22/son-yaz-dizisi-2.jpg

Dizinin çekimlerinin başlaması Son Yaz 2.sezon için hem yayın tarihi konusunda bir bilgi verecektir hem de dizide nasıl değişiklikler olacağı konusunda daha fazla bilgi gelecektir. Bu noktada 2.sezon için daha fazla bilgi almak adına çekimlerin başlamasını beklemek en iyisi olacak gibi duruyor.

Özellikle diziye yeni katılan karakterlere dikkat çekmek lazım. Çok sayıda yeni karakter göreceğiz ve bu da hikaye kısmında önemli değişikliklerin olması gerektiğini ortaya çıkarıyor. Hikaye kısmında nasıl değişimlerin olacağını da yine zaman gösterecek. Çekimler başladığı zaman bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin