Never Have I Ever 3. sezon olacak mı sorusunun cevabı artık belli!

Netflix, Never Have I Ever 3. sezon için kararını verdi! Platform, Hintli-Amerikalı bir gencin hayatını konu alan yetişkinliğe geçiş komedisi "Never Have I Ever"a yeni sezon onayı verdi! 3. sezon detayları da belli oldu...

Volkan Küçükel
22 Ağustos 2021 - 18:04
Kültür Sanat

Devi ile bir sezon daha...

Netflix, Mindy Kaling & Lang Fisher iş birliğiyle hazırlanan ve Hintli-Amerikalı bir gencin hayatını konu alan yetişkinliğe geçiş komedisi "Never Have I Ever"a yeni sezon onayı verdi!

NEVER HAVE I EVER 3. SEZONUYLA DEVAM EDECEK!

Buna göre diziye resmi 3. sezon onayı çıkmış oldu. Dizinin 10'ar bölümden oluşan ilk sezonu 27 Nisan 2020, ikinci sezonu ise 15 Temmuz 2021'de izleyiciyle buluştu.

Yeni sezonun bölüm sayısı ve yayın tarihi ile ilgili detaylar önümüzdeki aylarda gelecek.

NEVER HAVE I EVER 3. SEZON OYUNCU KADROSU DA BELLİ!

Yeni sezon oyuncu kadrosunda yer almaya devam edecek isimler arasında Maitreyi Ramakrishnan (Devi Vishwakumar), Poorna Jagannathan (Dr. Nalini Vishwakumar), Richa Moorjani (Kamala Nandiwada), Jaren Lewison (Benjamin "Ben" Gross), Darren Barnet (Paxton Hall-Yoshida), Lee Rodriguez (Fabiola Torres), Ramona Young (Eleanor Wong) ve anlatıcı John McEnroe'nin bulunduğu da duyuruldu.

21-08/22/never-have-i-ever-poster.jpeg

Dizinin iki yaratıcı ismi Kaling ve Fisher'ın gelişmeye dair yaptıkları açıklama şöyle:

"Bu hikayeyi anlatmaya devam etmemize onay verdiği için Netflix ve Universal Television'a ve bu yaramaz Hintli genci daha fazla görmek için yaygara koparan dünyanın dört bir yanındaki hayranlara çok minnettarız."

İzleyiciler geride kalan sezonda; taze bir aşk, yeni bir sınıf arkadaşı ve annesiyle atışmak için bazı yeni sebeplerin, Devi'nin birbirinden farklı biçimlerde cesur hamleler yapıp tartışmalı kararlar almasına yol açmasına tanıklık ettiler.

21-08/22/never-have-i-ever-foto.jpeg

Universal Studio Group'un bir bölümü olan Universal Television tarafından 3 Arts Entertainment, Original Langster ve Kaling International ile birlikte hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda Kaling ve Fisher'a Howard Klein, David Miner ve Tristram Shapeero eşlik etmekte.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin