Mezarlık 2. Sezon Gelecek mi? Ne Zaman Gelecek?

Mezarlık 2. Sezon gelecek mi merak konusu oldu. İlk sezon sadece 4 bölümle sona erdi. Peki dizinin ikinci sezonu ya da ikinci partisini görecek miyiz?

Netflix yerli yapımlarını biraz daha zenginleştirdi ve dün itibariyle yeni dizisini yayınladı. Mezarlık adında yeni dizi, Birce Akalay’ın başrolünde oynadığı ikinci Netflix dizisi oldu. İlgi çeken hikayesiyle gelen dizi, diğer yapımlardan da biraz daha farklı yayınlanmıştı. Zira sadece 4 bölüm yayınlandı. Haliyle Mezarlık 2. sezon gelecek mi sorusu da merak ediliyor.

Bir devam sezonunun gelip gelmeyeceği konusunda yine dizinin ilk sezonunda yayınlanan bölümleri değerlendirmek gerekecek. Biraz spoyler vereceğimizi de belirterek ikinci sezon konusunda detaylara geçelim.

Mezarlık 2. Sezon Gelir mi?

Dizinin ilk sezonunun biraz daha farklı olduğunu söylemiştik. 4 bölüm olarak yayınlanan yapımda, her bölümde ayrı bir cinayet hikayesi ele alındı. Ayrıca her bölüm için süreler de film gibi uzun tutulmuştu. 1 saat 40 dakika civarlarında olan bölüm süreleri, dizinin farklı kılındığı nokta oldu.

Yayınlanan son bölümde ise yani 4. bölümde yine ekip cinayeti aydınlattı. Cinayetin aydınlatılmasının ardından ise Hasan karakterinin emekli olmaktan vazgeçtiği ve kızının dosyası için arkadaşlarından yardım istediğini gördük.

22-06/18/mezarlik-2-sezon-2.jpg

Ekip, Hasan’ın kızının dosyasını incelemeye karar verdi ve Hasan emeklilikten vazgeçti. Ayrıca ekip tam veda fotoğrafı çekeceği sırada bir telefon geldi ve yeni bir kadın cinayetinin daha olduğu söylendi.

Yani sadece buradan anladığımız Mezarlık 2. sezonunun geleceği. Ama bu konuda resmi bir açıklama ya da tarih açıklamasının yapılmadığını da belirtmek isteriz. Artık ne zaman haber gelecek bunu bilmiyoruz. Zira ilk sezon yayınlanalı daha 1 gün oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin