Micael Truco Disjointed ekibine katıldı

Battlestar Galactica'dan tanıdığımız Michael Trucco Netflix'in komedi dizisi Disjointed kadrosuna dahil oldu.

Berfu Özlen
21 Aralık 2016 - 10:29
Yeni Bölüm

TVLine'ın haberine göre Battlestar Galactica'da Samuel Anders karakterini canlandırmış olan Michael Trucco, Netflix'in komedi dizisi Disjointed ekibine katıldı.

The Big Bang Theory'nin yapımcısı Chuck Lorre ve The Daily Show'un yapımcısı David Javerbaum'un prodüktörlüğünü üstlendiği dizide American Horror Story'den tanıdığımız Kathy Bates, Los Angeles'da esrar kullanımının yasallaşması için mücadele veren bir karakteri canlandırıyor.

Grandtahtered, Scandal ve Code Black gibi dizilerde oynamış olan Trucco yeni dizisi Disjointed'da Tae Kwon Doug isimli bir dövüş sanatları ustasını canlandıracak. Doug dizide komşusu Bates'in alternatif tıp dükkanına ve doğal olarak da esrara karşı duracak.

Disjointed yarım saatlik 20 bölüm ile Temmuz'da ekranlara gelecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin