Netflix yılbaşı videosu yayınladı

Kısa süre önce Türkiye'de de hizmet vermeye başlayan online dizi ve film portalı Netflix yılbaşı kutlaması videosu yayınladı.

Berfu Özlen
21 Aralık 2016 - 11:37
Kültür Sanat

Netflix'in yayınladığı videoda Jessica Jones, Luke Cage ve Daredevil (Korkusuz)'un önceki sezon bölümlerindeki görüntüleri kullanıldı.

16-12/21/wreck.jpg

Marvel televizyonda da iddialı

Halihazırda süper kahraman filmlerinde lider olan Marvel, televizyon dizilerinde de kendine yer edindi. Dizileri her ne kadar filmlerinden daha karanlık daha yetişkin izleyiciye yönelik olsa da karakterlerin geçmişlerine ve duygusal gelgitlerine daha çok yöneldiği için izleyicileri kendine çekiyor. Kara mizah, görsel şölenlikteki dövüş sahneleri ve sağlam karakterler de dizilere büyük katkı sağlıyor.

Daredevil (Korkusuz) birinci ve ikinci sezon bölümlerini, Jessica Jones ve Luke Cage ilk sezonlarını Netflix'te izleyebilirsiniz. Iron Fist Mart 2017'de, The Defenders ve The Punisher ise 2017'nin ilerleyen tarihlerinde izleyiciyle buluşacak. Jessica Jones, Luke Cage ve Daredevil dizilerinin dönüş tarihleri ise henüz açıklanmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin