Michelle Monaghan'lı Messiah dizisi Netflix'te başladı! Messiah konusu, fragmanı, oyuncuları

Ruhani bir hareket başlatan ve siyasi kargaşa yaratan karizmatik bir adam... Netflix'in yeni dizisi Messiah başladı. Messiah 1. sezon konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

"Bir ordu topluyor olabilir ya da onları ölüme sürüklüyor olabilir..."

MESSIAH NETFLİX'TE BAŞLADI! NASIL BİR DİZİ?

CIA ajanı Eva Geller'in ruhani bir hareket başlatan ve siyasi kargaşa yaratan karizmatik bir adamı araştırmasını konu edinen Netflix dizisi "Messiah" 01 Ocak 2020 Çarşamba günü ilk sezon bölümlerinin yayınlanmasıyla başladı.

Michelle Monaghan (True Detective), Mehdi Dehbi (Tyrant, İnsan Avı) ve John Ortiz'i (Umut Işığım) başrollerde izlediğimiz dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

20-01/01/messiah-dizi.jpg

MESSIAH BÖLÜMLERİ

Süreleri 42-56 dakika arasında değişen bölümlerin isimleri sırasıyla şöyle: "İşitecek Kulağı Olan İşitsin", "Sarsıntı", "Tanrı'nın Parmağı", "Sınav", "Gördükleri Halde Görmesinler", "Hepimiz Ölmeyeceğiz", "Söylendi ve Yerine Geldi", "Mücbir Sebep", "Tanrı Daha Büyüktür" ve "Günahın Bedeli"

Dizinin oyuncu kadrosunda yukarıdaki üçlüye Tomer Sisley (Aviram Dahan), Melinda Page Hamilton (Anna Iguero), Stefania LaVie Owen (Rebecca Iguero), Jane Adams (Miriam Keneally), Sayyid El Alami (Jibril Medina), Fares Landoulsi (Samir), Wil Traval (Will Mathers) gibi isimler eşlik ediyor.

20-01/01/messiah-michelle-monogan.jpg

"MESSIAH" KONUSU

Michael Petroni'nin (Miracles, The Book Thief) yaratıcısı olduğu; yönetmen koltuğunda James McTeigue (V for Vendetta) ve Kate Woods'un (Rectify) oturduğu Messiah'ın ilk bölümünde kalabalık bir insan topluluğunun, Şam'ı mucizevi bir şekilde yıkımdan kurtardığına inandıkları ve al-Masih olarak adlandırılan bir adamı çöle kadar izlemesi CIA'in bu durumdan şüphelenmesine yol açar ve olaylar gelişir.

20-01/01/messiah-col-foto.jpg

Think Pictures Inc., Industry Entertainment Partners ve MGM Television ortak yapımcılığında hazırlanan Messiah'ın yürütücü yapımcı kadrosu Petroni ile birlikte Mark Burnett, Roma Downey (The Bible Series, Ben Hur), James McTeigue ve Andrew Deane'den (The Double) oluşuyor.

20-01/01/messiah-poster-1577909583.jpeg

"Messiah" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin