Spinning Out dizisi Netflix'te başladı! Spinning Out konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu

İzleyiciyi buz pateni dünyasının perde arkasına götüren Netflix dizisi Spinning Out'un ilk sezon bölümleri çıktı. Spinning Out konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

"Herkes yeni bir sayfa açabilir..."

Skins dizisi ile tanınan Kaya Scodelario'nun başrolünde yer aldığı Netflix dizisi "Spinning Out" 01 Ocak 2020 Çarşamba günü ilk sezon bölümleriyle dijital platformdaki yerini aldı.

SPINNING OUT 1. SEZON BÖLÜMLERİ

Dizinin ilk sezonu süreleri 45-56 dakika arasında değişen 10 bölümden oluşuyor.

Bölüm isimleri ise "Sun Valley'e Giriyorsunuz", "Aileye Hoş Geldin", "Dikkatli Olun", "Pinecrest'i Vahşi Tutun", "İkisi 40$", "İyi Günler!", "İyileşme Süreleri Farklılık Gösterebilir", "Cehennem Gerçektir", "Bir Numaralı Anne" ve "Öp ve Ağla" olarak sıralanıyor.

20-01/01/spinning-out-netflix-dizisi.jpg

"SPINNING OUT" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Samantha Stratton'un (Mr. Mercedes) yaratıcısı olduğu dizinin hikayesi şöyle:

Sert bir düşüş sonrası artistik paten yarışmalarındaki kariyeri tehlikeye düşen Kat Baker (Scodelario), Olimpiyat hayallerinin peşinden gitmek için bir fırsat yakalasa da her şeyi kaybetmeyi göze almalıdır. Spinning Out, kişisel sorunlarıyla boğuşan ve buz pistinin hem içinde hem dışında dramayla karşı karşıya kalan Kat'in başından geçenleri anlatıyor.

Oyuncu kadrosunda Scodelario'ya January Jones (Carol Baker), Willow Shields (Serena Baker), Evan Roderick (Justin Davis), Sarah Wright Olsen (Mandy Davis), David James Elliott (James Davis), Johnny Weir (Gabe), Will Kemp (Mitch), Kaitlyn Leeb (Leah), Amanda Zhou (Jenn), Mitchell Edwards (Marcus), Svetlana Efremova (Dasha Glushenko) gibi isimler eşlik ediyor.

20-01/01/spinning-out-netflix.jpg

Safehouse Pictures yapımcılığındaki Spinning Out'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Samantha Stratton ile birlikte Lara Olsen, Joby Harold, Tory Tunnell ve Matt Schwartz'dan oluşuyor.

20-01/01/spinning-out-poster-1577902501.jpg

"Spinning Out" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin