Midnight Texas resmen iptal! Midnight Texas 3. sezon için umut var mı?

NBC kanalının roman uyarlaması doğaüstü temalı dizisi Midnight, Texas iptal edildi.

True Blood dizisinin uyarlandığı The Southern Vampire Mysteries kitap serisinin yazarı Charlaine Harris'in kaleme aldığı bir diğer kitap serisinden ekranlara uyarlanan "Midnight, Texas" 2. sezonuyla ekranlara veda ediyor.

"MIDNIGHT, TEXAS" İPTAL EDİLDİ!

Yayıncı kanal NBC, Midnight, Texas için 3. sezonu düşünmedi ve diziyi resmen iptal etti.

MIDNIGHT, TEXAS'IN DEVAMI İÇİN HALA UMUT VAR!

Doğaüstü temalı dizinin yapımcı şirketi Universal Television'ın diziyi devam ettirebilmek adına çalışmalarda bulunduğu belirtiliyor.

Online yayın platformlarından Hulu, dizinin ilk sezon yayın haklarını satın almıştı. Bakalım Hulu veya başka bir dijital platform ya da kanal Midnight, Texas'a kuçak açacak mı...

MIDNIGHT, TEXAS'IN DÜŞEN REYTİNGLERİ

İkinci sezonda yürütücü yapımcı ve showrunner pozisyonuna Monica Owusu-Breen'ın yerine Eric C. Charmelo ve Nicole Snyder ikilisini getiren Midnight, Texas'ın yeni sezonundaki izlenme oranlarına bakılırsa; şimdiye kadar ekranlara gelen bölümler göz önüne alındığında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting ve 2 milyon izleyici ortalamasının yakalandığı görülüyor. Bu ortalamalar ilk sezonun altında kalmış durumda.

François Arnaud, Dylan Bruce, Parisa Fitz-Henley, Arielle Kebbel, Jason Lewis ve Peter Mensah gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran yapımın hikayesi; Texas'ın gözlerden uzak ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı kasabası Midnight'ta geçiyor. Normal olmanın garipsendiği ve göze battığı bir yerleşim yerine yolculuk yapıyoruz. Gözlerden uzak bu kasaba aynı zamanda dünyanın her yerinden gizlenme ihtiyacı duyan insanlar için adeta bir cennettir. Vampir, cadı ve medyum gibi birçok farklılığı barındıran Midnight'ta yaşam sürenler, kendi geçmişlerinden ve dışardan gelen baskıları savuşturmak için aralarında güçlü bir bağ oluşturmuşlardır.

Niels Arden Oplev'in yönetmen koltuğunda oturduğu pilot bölümüyle 24 Temmuz 2017'de ekran macerasına başlayan dizi 10 bölümlük ilk sezonuyla 2017 yılının yaz dönemi ulusal kanal dizileri içinde 18-49 yetişkin yaş kategorisinde bir numaraya çıkmayı başarmıştı.

Universal TV ve David Janollari Entertainment ortak yapımcılığındaki Midnight, Texas sonrasında 9 bölümlük ikinci sezon onayını almış ve yaz dönemini bu kez pas geçip geride bıraktığımız Ekim ayı içinde yeni sezon bölümleriyle izleyicisi karşısına çıkmaya başlamıştı.

Midnight, Texas'ın aynı zamanda dizi finali olacak ikinci sezon final bölümü "Yasss, Queen" 28 Aralık'ta NBC ekranlarına gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin