Mighty Express 3. sezon bölümleriyle Netflix'te! Yeni sezon detayları!

Animasyon dizisi "Mighty Express" 3. sezon bölümleriyle Netflix'te! Yeni sezon konusu, fragmanı...

Tren ekibi Mighty Express ve onların çocuk dostlarıyla eğlenceli serüven sürüyor...

MIGHTY EXPRESS 3. SEZON BAŞLADI!

PAW Patrol'ün yaratıcısının arkasında olduğu; cesur teslimlerin, riskli kahramanlıkların ve müthiş macerların çocuklara göre harmanlaşmış hali olan animasyon dizisi "Mighty Express" 3. sezon bölümleriyle Netflix'te!

10 bölümlük ilk sezonu 22 Eylül 2020'de, 8 bölümlük ikinci sezonu 02 Şubat 2021'de yayınlanan yapımın 13 Nisan 2021 Salı günü Netflix platformuna eklenen 3. sezonu 8 bölümden oluşuyor.

MIGHTY EXPRESS YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, yeni sezonda izleyiciyi ve kahramanlarımızı neler bekliyor?

Bir önceki sezonda bir yavru ahtapotu ve dev dinozor kemiklerini taşımaktan gizemli bir hazinenin peşine düşmeye kadar heyecan dolu yepyeni mega görevler üstlenmeye devam eden güçlü ve hızlı Mighty Express trenleri, üstlendikleri kurtarma görevleri ve heyecan verici kahramanlıklarıyla Ray Şehri'ndeki sorunları çözmeye devam ediyor.

21-04/13/mighty-express-3-sezon-netflix-izle.jpg

Sezonun açılış bölümünde izleyiciler; bir günde iki büyük onarım yapması gereken Milo'nun kullandığı roket iticinin işlerin hızlı bitirilmesine yardımcı mı olacacağına yoksa işleri daha da mı zorlaştıracağına tanıklık ediyorlar.

MIGHTY EXPRESS BÖLÜMLERİ

Jay Hatton (Max), Zoe Hatz (Liza), Meesha Contreras (Nico), Dylan Schombing (Freight Nate), Leo Orgil (Mekanik Milo), Michela Luci (Çiftçi Faye), Ian Ho (Flicker), Tyler Nathan (Build-It Brock), Annick Obonsawin (Yolcu Treni Penny) gibi isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı Mighty Express'in yeni sezon bölüm rehberi şu şekilde:

21-04/13/mighty-express-dizisi.jpg

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Çuf Çuf Roket" (14 dakika)
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Kargocu Nate'in Hapşırığı" (15 dakika)
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Şövalye Zırhı" (14 dakika)
- 3. Sezon 4. Bölüm: "İple Kayma Görevi" (14 dakika)
- 3. Sezon 5. Bölüm: "Yanlış Teslimat" (15 dakika)
- 3. Sezon 6. Bölüm: "Yapış Yapış Bir Sorun" (14 dakika)
- 3. Sezon 7. Bölüm: "Kurtarıcı Nate" (14 dakika)
- 3. Sezon 8. Bölüm: "Kayıp Kerestelerin Gizemi" (14 dakika)

"Mighty Express" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin