Misafir Dizisi İlk Tanıtım ve Yayın Tarihi

Misafir dizisi ilk tanıtım videosu yayınlandı. Dizinin ne zaman yayınlanacağı öğrenildiği gibi dizinin konusu hakkında da detaylar ortaya çıkmış oldu.

Yeni sezon dizileri içerisinde merak edilen yapımlar arasında yer bulan Misafir dizisi için beklenen haber geldi. Dizinin hikayesi ve dizi için ilk kareler yayınlanmıştı. Bunların hemen arkasından yapım için ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Misafir dizisi ilk tanıtım videosu ve yayın tarihinin de ortaya çıkmasından sonra artık iddialı bir diziyi beklemeye başladık.

Fragmana ve paylaşılan yayın tarihine geleceğiz ama isterseniz önce bir dizinin hikayesi ve dizide yer alacak olan oyuncular hakkında detaylara bakalım. Sonrasında fragmanı da ekleriz.

Misafir Dizisi Konusu ve Başrol Oyuncuları

Dizide yine uyarlama hikayesi göreceğiz. Son dönemde uyarlama hikayeleri oldukça meşhur. Yine öyle bir yapımla karşı karşıya olacağız. Bu kez bir Kore dizisi olan Oasis dizisinden uyarlama bir hikaye göreceğiz.

Hikayede çocukluğu oldukça zorlu geçmiş olan bir kadınla, eşini kaybetmiş olan ve üç çocuğu bulunan genç bir babanın hikayesi ele alınacak. Dediğimiz gibi zaten bir uyarlama yapım olacak.

Kadroda yer alacak olan oyuncular ise oldukça iddialı. Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün yer aldığı dizide, Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy iki ana karakteri canlandıracak.

Yeni imajıyla dikkat çeken Hazal Kaya’nın geri dönüş projesi olduğunu da göreceğiz. Bu isimlerin yanında Selen Öztürk, Elçin Altamgüç, Bülent Şakrak, Nezaket Erden, Beren Gençalp, Zeyno Asya Orçin, Berk Yaygın, Emir Kaan Özkan gibi ünlü isimler de yer alacak.

Yayınlanan fragmana baktığımız zaman ise Medyapım imzalı olan Misafir dizisinin, iddialı olacağını anlıyoruz. Dizinin ne zaman yayınlanacağına gelince, 4 Kasım Perşembe günü dizinin ilk bölümünün yayınlandığını göreceğiz.

İlk bölümden sonra nasıl reytingler alınacak göreceğiz. Hazal Kaya’nın da dönüş projesi olacak yapımın ne kadar başarı elde edeceğini merakla bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin