Çember Devam Ediyor! İşte Yeni Günü

Çember Gün Doğmadan yapımıyla devam ediyor. Yeni hikaye için ilk fragman paylaşıldı ve yeni hikayenin ne zaman yayınlanacağı konusunda duyuru geldi.

Her bölüm film şeklinde devam eden Çember, uzun bir aradan sonra yeni bir ekiple beraber Kanal D ekranlarındaki yerini almıştı. Yeni sezonda ekranlara geri dönen projede dediğimiz gibi yeni ekip dikkat çekmişti ama beklendiği ardı ardına filmler yayınlanmadı.

Sonrasında Çember için devam kararı gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyorduk. Açıkçası projenin yeni sezonda devam etmeyeceği düşünülüyordu. Fakat saatler önce yeni film için Kanal D’nin sosyal medya hesabından paylaşım geldi. Yeni filmi için fragman yayınlandı ve projenin yine ekranlara geleceğini gördük. Üstelik yeni bölüm ya da parça hakkında da fikir sahibi olduk.

Çember Gün Doğmadan Salı Akşamı Ekrana Gelecek

Yeni paylaşılan fragmana göre serinin devamını “Gün Doğmadan” yapımıyla göreceğiz. Gün Doğmadan adıyla devam edecek olan yeni film, tabii ki yine TV’de ilk kez ekranlara gelmiş olacak.

Filmin ekibi değişmiyor. Zaten yeni sezon için değişen ekibin duyurusu yapılmıştı. Yine ekip yeni bir cinayeti aydınlatmaya çalışacak. Bu kez öldürülen bir kız için ekibin katili aradığını göreceğiz.

Yeni filmin ne zaman yayınlanacağına gelince, fragmana göre bakacak olursak film Salı günü yayınlanacak. Salı günü saat 20:00’da ekranlara gelecek olan Çember Gün Doğmadan, bu parçadan sonra da devam edecek mi onu tam olarak bilemiyoruz.

Her hafta yeni bir film parçasının yayınlanması mümkün olmayabilir. Ara ara film kuşağı tadında yeni hikayelerin paylaşıldığını da görebiliriz. Bu konuda kesin bir bilgimiz yok. Salı günü yeni hikaye yayınlandığı zaman, bir sonraki hikayenin gelip gelmeyeceği veya ne zaman geleceği konusunda daha fazla şey öğrenmiş olacağız.

Çember Gün Doğmadan için yeni bir fragman paylaşılırsa yine onu da haberimize ekleriz. Şimdilik gelişmeler bu yönde.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin