Yalancı 6. Bölüm 2.Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yalancı 6. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Deniz, kardeşi hakkında gerçekleri tam olarak öğrenecek mi? Peki öğrendiklerine karşı ne yapacak?

Yalancı dizisinde her ne kadar gizemlerin çoğu çözülmüş olsa da dizinin aksiyonu yeni başlıyor diyebiliriz. Mehmet Emir karakterinin yalan söylediğini ve herkesi kandırdığını artık anladık. Şimdi Deniz’in mücadelesi ise bu yalanları ortaya çıkarmak ve herkese doktor karakterin gerçek yüzünü göstermek. Yalancı 6. Bölüm 2.Fragmanı ile bu yönde yeni gelişmeleri görmeyi umut ediyorduk.

Fakat yeni bölüm fragmanında daha farklı bir noktaya odaklanıldığını anlıyoruz. Aslında yayınlanan ilk fragman için de benzer durum geçerli olmuştu. Peki, yaşanan diğer olay ne?

Yalancı 6. Bölüm 2.Fragmanı ve Dizide Olacaklar

Yeni fragmanla beraber artık kesin olarak anladık ki Deniz, kardeşi Yasemin ile eski eşi olan Murat arasında yaşananları öğrenmiş durumda.

İlk yayınlanan fragmanda kesin olarak görememiştik ama yeni fragmanda bunu artık anladık diyebilirim. Üstelik sadece Deniz değil, Yasemin karakterinin kocası Okay’ın da yaşananları öğrendiğini görüyoruz.

Gerçeklerin ortaya çıkmasından sonra ise Yasemin’in Murat’a hayatımı mahvettin şeklinde bir çıkış yaptığını anlıyoruz. Deniz, kardeşi ve eski eşinin ihanetini öğrendikten sonra onları hayatından çıkarmaya karar verecek gibi duruyor.

Zaten fragmanda da bu yönde söylemleri olduğunu anlıyoruz. Fakat Okay’ın ne yapacağı konusunda bir bilgi olmadığını da söylemek lazım. Okay durumu fark etmiş bu fragmanda gözüküyor ama dediğimiz gibi nasıl davranacağı konusunda ek bir sahne konulmamış gibi duruyor.

Bu arada bir yandan da Deniz’in mücadelesine devam edeceği gözüküyor. Deniz, Görkem ile konuşuyor ve gerçekleri ortaya çıkarmak için çalışacağını da söylüyor. Görkem’in de ona yardım edeceğini söylediğini görüyoruz.

Yalancı 6. Bölüm 2.Fragmanı içerisinde yer alan bilgiler bu şekilde. Artık yeni bölümde daha neler olur ve dizi nereye doğru gider bunu tam olarak kestiremiyoruz. Bu bölümden sonra dizi biraz daha hızlanacak orası kesin.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin