Camdaki Kız 16.Bölüm 2.Fragmanı Yayında! Cana Yakalanacak mı?

Camdaki Kız 16.Bölüm 2.Fragmanı yayına açıldı. Yeni bölüm fragmanında Cana'nın yakalandığını görüyoruz. Feride gerçekleri sonunda öğrenecek mi?

Camdaki Kız 15.bölüm çok kritik bir noktada son bulmuştu. Dizinin 15.bölümünün sonunda, Cana’nın eşi Alp, Feride’yi ziyaret gitmişti. Cana’dan kesin olarak boşanacağını söyleyen Alp, yaşananları ve tüm gerçekleri Feride’ye anlatacak mı merak ediliyordu. Camdaki Kız 16.Bölüm 2.Fragmanı sonrasında gördük ki her şey biraz daha karışacak.

Alp tüm olanları ve Cana ile Sedat arasındaki durumu Feride’ye anlatacak gibi gözüküyor. Diğer aile üyeleri bunu görecek mi ya da öğrenecek mi net değil ama Feride yaşananları öğrenecek.

Camdaki Kız 16.Bölüm 2.Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Yeni fragmana baktığımız zaman Feride’nin durumu öğrendiğini net olarak anlıyoruz ve Feride, Cana’nın peşine düşüyor. Hatta Cana’nın boynunu ciddi bir şekilde sıktığını gördüğümüz bir sahne de var.

Tüm bu olanlar dizideki ilerleyişi önemli ölçüde değiştirebilir. Cana ile Sedat arasında yaşananları şimdilik sadece Feride görmüş gibi duruyor. Fakat bir yandan da Alp’in boşanma kararından vazgeçmediğini de anlıyoruz.

Bu sırada fragmanda görülen bir detay daha var. Hayri, Sedat ile Cana’yı yakınlaşırken görüyor. İkiliyi yakalayan Hayri, gerçekleri göstermek için birkaç yola başvuracak gibi duruyor. Camdaki Kız 16.Bölüm 2.Fragmanı son sahnesinde gördüğümüz, herkesin bulunduğu bir ortamda önemli gerçeklerin ortaya çıktığı.

Rafet ve diğer aile üyelerinin tamamının şaşkın bakışları altında yeni bir gelişme yaşandığını anlıyoruz. Herkes Sedat ile Cana arasında yaşananları mı öğrenecek bilmiyoruz.

Ama arada yaşananları kimse öğrenmiyor olsa bile Cana’nın bundan sonra işi bir hayli zor diyebiliriz. Öyle ki Feride, Cana ve Sedat’ı kıskaç altına almış olacak. Özellikle Alp’in söylediklerinden sonra tamamen harekete geçtiğini göreceğiz.

Heyecan dolu bir bölüm olacağı kesin. Yeni bölümde başka neler olacak göreceğiz. Zaten yeni bölüme çok bir zaman kalmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin