Family Reunion 3. sezon onayını aldı! Dizinin final zamanı da belli oldu!

Netflix, Loretta Devine ve Tia Mowry-Hardrict'li komedi dizisi "Family Reunion"a resmi 3. sezon onayını verdi. Dizinin ne zaman final yapacağı da belli oldu! 3. sezonun tüm detayları burada...

McKellan ailesi son dönüşüne hazırlanıyor!

Dijital yayın platformu Netflix, Loretta Devine ve Tia Mowry-Hardrict'li komedi dizisi "Family Reunion"a resmi 3. sezon onayını verdi.

Yeni sezon onayı gelişmesi ile ilgili en önemli detay ise 3. sezonun final sezonu olacağının da açıklanması oldu.

FAMILY REUNION 3. VE FİNAL SEZONU DETAYLARI

İkişer parçadan oluşan birinci sezonu 20, ikinci sezonu 15 bölümden oluşan Family Reunion'un final sezonu ise toplam 10 bölümden oluşacak.

Final sezonuna dair diğer detaylar şu şekilde:

- Dizinin yazar ekibinden Adrienne Carter ve Arthur Harris ikilisi final sezonu için showrunner/yürütücü yapımcı olarak görev yapacaklar.
- Showrunner pozisyonunu ekipteki diğer arkadaşlarına devreden ve aynı zamanda dizinin yaratıcısı da olan Meg DeLoatch yönetici yapımcı olarak kadroda yer almaya devam edecek.
- Sezonun yürütücü yapımcı ekibine Robert Prinz de dahil oldu.
- Loretta Devine, Tia Mowry-Hardrict, Anthony Alabi, Talia Jackson, Isaiah Russell-Bailey, Cameron J. Wright ve Jordyn Raya James rolleri için geri dönecek isimler olurken; Richard Roundtree'yi tekrar eden rolle izlemeye devam edeceğiz.

21-10/19/family-reunion-dizisi-3-sezon-foto.jpeg

Yeni sezonun başlangıç tarihine dair henüz bir bilgi iletilmiş değil. Ayrıca final sezonunun, önceki sezonlar gibi iki parçadan oluşup oluşmayacağı da henüz net değil.

DeLoatch yeni sezon onayı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanıdı: "Family Reunion'ın üçüncü sezon için geri dönecek olmasından dolayı çok heyecanlıyım. Bana sonunda hikayemi anlatma fırsatı ve muhteşem, sevgi dolu, neşeli McKellan ailesini dünya ile paylaşma platformu verdiği için Netflix'e her zaman minnettar olacağım."

21-10/19/family-reunion-sezon-3.jpeg

En iyi çocuk programı kategorisinde NAACP Image Ödülü'ne layık görülen doyurucu ve duygusal aile sitcom'u; Güney'deki yaşam tarzı ve geleneksel büyükanne ile büyükbabanın, Seattle'dan Georgia'nın küçük bir kasabasına taşınan McKellan ailesinin şehirli tarzlarına meydan okuması ekseninde gelişen olayları konu ediniyor.

Yeni sezon onayı geldiğine göre; Cocoa ve Moz'un bir önceki sezonun finalinde bir bebek beklediklerini açıklamasından sonra ne olduğunu merak eden Family Reunion hayranlarının bunun cevabını alacağını söyleyebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin