Sana Söz İlk Tanıtım ve Dizinin Konusu

Sana Söz ilk tanıtım videosu yayınlandı. Ayrıca dizinin afiş görsellerinden yeni çekimler de yayınlandı. Sana Söz ilk tanıtım ve dizinin konusu noktasında merak edilenler.

Star TV’nin yeni sezon dizilerinden biri olan Sana Söz dizisi için beklenen haberler peşi sıra gelmeye devam ediyor. Dizinin ne zaman başlayacağı hariç her şey açıklandı. Hatta Sana Söz ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Bu videonun hemen ardından dizinin ilk afiş görseli paylaşımları da yapıldı ve yapımın afiş görsellerinin de geldiğini gördük.

Peşi sıra tanıtımla ve afiş görselleri paylaşımları derken dizinin merak edildiği de bir gerçek. Star TV’nin bu sezon en güçlü yapımlarından biri olması beklenen diziyi merak edenler için hem ilk bölüm tanıtımını paylaşacağız hem de konu hakkında bazı detaylara yer vereceğiz.

Sana Söz Konusu Nasıl Olacak?

Dizinin öne çıkan başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan olacak. Afiş görsellerinde de zaten ikilinin beraber çekildikleri fotoğraflar yayınlandı. Konu olarak yine bu ikilinin arasında dönecek olan bir dizi göreceğiz.

Erkan Petakkaya, dizide suçluları yakalamaya odaklanan bir cinayet büro amirini canlandıracak. Ömer karakterine hayat verecek olan isim, kendisini mesleğine adamış olan bir polisi canlandıracak ve suçluların peşini bırakmayacak.

21-10/17/sana-soz.jpg

Nehir Erdoğan ise yine bu konular üzerine bir program yapan televizyon sunucusunu canlandıracak. İkili ilk etapta ayrı düşse de suçluları ortaya çıkarmak gibi ortak bir amaçları eşiğinde beraber mücadele edecekler.

Yaşanan olaylar ikiliyi bir şekilde karşı karşıya getirecek. Sana Söz ilk tanıtım videosunda da gördüğümüz aslında karakterlerin yapısı. Tam olarak nasıl karakterler izleyeceğimizi tabii ki dizi yayınlandığında göreceğiz ama bu açıklamalar ve tanıtım videosunda görünen bile iddialı karakterleri izleyeceğimizi işaret ediyor.

Dizinin Ekim ayı bitmeden yayınlanacağını düşünüyoruz. Böylece hikayenin nasıl işleneceğini de daha iyi anlayabileceğiz. İlk bölümün yayınlanmasının ardından reytingler için de bir değerlendirmelere bakmak gerekecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin