Aziz 2.Tanıtım Yayınlandı! Tarih Belli Oldu mu?

Aziz 2.Tanıtım videosu da yayınlandı. İkinci tanıtım videosunda yayın tarihi hakkında herhangi bir bilgi verildi mi? Dizinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu mu?

Ramo’dan sonra Murat Yıldırım’ın başrolünde olacağı dizi Aziz için zaman yaklaşıyor. Aslında dizi için belli olmayan tek bir şey var. O da dizinin ne zaman yayınlanacağı konusu. Daha önce bir tanıtım, afiş görseli paylaşımları, karakterlerin detayları ve dizinin hikayesi yayınlandı. Bir tek yayın tarihi konusunda kesin bilgi verilmedi. Şimdi de Aziz 2.Tanıtım videosu yayınlandı.

Fakat ikinci tanıtım videosunun yayınlanmasına karşın hala dizinin ne zaman başlayacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadığı da görülüyor. Sadece dizi çok yakında gelecek bunu biliyoruz. Peki ikinci tanıtımda neler gördük?

İLGİLİ İÇERİK

Aziz 2.Tanıtım Videosunda Neler Var?

İkinci tanıtım videosu, biraz daha Aziz karakterinin neler yaşadığına odaklanan bir video olmuş. Aziz Payidar karakterinin, Fransız teğmeni öldürmesinin ardından Antakya’dan ayrılışı gösterilmiş. Ayrılırken, sözlüsüyle yaşadığı ayrılık gösteriyor. Damla Sönmez’in canlandıracağı Dilruba ile ayrılışı gözüken Aziz, Dilruba’nın kendisini beklemesini istiyor.

Fakat ailesi ve Dilruba, Aziz’in öldüğünü zannederek farklı bir adım atıyor. Dilruba söz vermesine karşın Aziz’in amcasının oğlu ile nişanlanıyor.

Öldü zannedilirken, Aziz’in 2 yıl sonra yeniden Antakya’ya dönmesiyle ise işlerin karıştığını görüyoruz. Aziz 2.Tanıtım videosunda da zaten bu sahneleri az da olsa görüyoruz. Dizinin hikayesinin bu şekilde devam etmesi bekleniyor.

Muhtemelen Aziz, kaybettiklerini geri kazanmaya çalışmayacak ama farklı mücadeleler içerisine girecek. Çünkü bir yandan da Antakya’nın işgal altında olduğu gözüküyor. Dizinin yayınlanmasıyla beraber hikaye konusunda havada kalan noktaları da tamamlamış olacağız.

Tanıtımdan gördüğümüz ise çok iddialı bir diziye hazırlıklı olmak gerektiği. Sadece ikinci tanıtımda değil, yayınlanan ilk tanıtımda da dizi çok iddialı gözüküyordu. İkinci tanıtımla beraber beklentiler biraz daha arttı desek yeridir. Ramo ve Çukur gibi dizilerini kaybeden Show TV, yeni sezonda tekrar dizi kitlesini kendisine çekmeyi başaracak gibi durmakta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin