Gelinim Mutfakta’yı Bu Hafta Songül Karlı Sunuyor!

Gelinim Mutfakta’yı bu hafta sunacak olan ünlü isim ortaya çıktı. Yarışmayı bu hafta sunacak isim Songül Karlı olacak. İşte yayınlanan fragman.

Sabah kuşağının en çok ilgi çeken yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, geçen haftadan sonra önemli bir karar ile gündeme gelmişti. Daha önce çok fazla format değişikliğine gidilmeyen yarışma için bu kez bir format değişikliği gündeme geldi. Yarışmacılar açısından değil ama bu kez sunucular için farklı bir karar atılmıştı. Şimdi ise bu karar doğrultusunda Gelinim Mutfakta’yı bu hafta sunacak olan olan isim ortaya çıktı.

Aslında ilk hafta yarışmayı sunacak olan ünlü isim çok sürpriz bir isim olmadı çünkü geçen hafta iddialarda da yer alan isim yine aynı ünlü olmuştu.

Gelinim Mutfakta’yı Songül Karlı Sunacak

Bu hafta için yayınlanan fragmana göre Gelinim Mutfakta’yı sunacak olan yeni isim Songül Karlı olacak. Ünlü isim bu hafta için programı sunacak ünlü isim oldu. Yani karar da bir değişiklik yok gibi gözüküyor.

Daha öncesinde de paylaştığımız gibi bu karara göre programı her hafta yeni bir ünlü isim sunacak. Bu hafta Songül Karlı’nın sunumuyla ekranlarda olan yarışmanın, önümüzdeki hafta ise başka bir ünlü ismin sunumuyla ekranlara gelmesi bekleniyor.

Önümüzdeki haftanın ünlü sunucusu kim olacak belli değil. Demet Akalın’ın da yapımdan ayrılmasından sonra böyle bir karar alınmıştı.

Muhtemelen yeni isimler, her hafta sonu açıklanacak. Tıpkı bu hafta sonu olduğu gibi yayınlanan fragmanlarla beraber yeni isimleri göreceğiz gibi duruyor. Songül Karlı’nın yarışmada nasıl bir sunuculuk performansı göstereceğini ise yeni haftada göreceğiz.

Ünlü isim sunuculuk konusunda bir hayli tecrübeli. Daha önce de çeşitli programlarda sunucu olarak ekranlara gelmişti. Sonrası için Gelinim Mutfakta yarışmasına kalıcı olarak sunucu olur mu bunu bilemiyoruz. Dediğimiz gibi şu an söylenen her hafta yeni bir ünlü ismin sunuculuk görevini üstleneceği.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin